Ciorapii medicinali compresivi
Buna ziua,
Sunt Dorin. Am luat parintilor mei ciorapi medicinali compresivi SIGVARIS, pt varice. Se gasesc destul de greu la cateva farmacii in Bucuresti sau direct la importatori (FlebEXPERT), dar sunt foarte multumiti parintii mei de ei. I-am cumparat la sfatul D-lui Dr Mohamad Abu-Baker (regele varicelor). Pretul este destul de piperat ajungand la 300-400 Ron dar cred ca pt sanatate se merita. Precizez ca au incercat inainte de SIGVARIS unii ciorapii de la firma nemteasca care intr-adevar cea mai scumpa pereche ajungea la 120 Ron...dar cum ziceam mai sus...pt sanatate se merita si 300-400 Ron. Atat vroiam sa va informez de cat de bine se simt in ei si daca aveti intrebari sau precizari le accept cu cea mai mare placere -*
O zi placuta in continuare.
(*modificat de administrator)
Sunt Dorin. Am luat parintilor mei ciorapi medicinali compresivi SIGVARIS, pt varice. Se gasesc destul de greu la cateva farmacii in Bucuresti sau direct la importatori (FlebEXPERT), dar sunt foarte multumiti parintii mei de ei. I-am cumparat la sfatul D-lui Dr Mohamad Abu-Baker (regele varicelor). Pretul este destul de piperat ajungand la 300-400 Ron dar cred ca pt sanatate se merita. Precizez ca au incercat inainte de SIGVARIS unii ciorapii de la firma nemteasca care intr-adevar cea mai scumpa pereche ajungea la 120 Ron...dar cum ziceam mai sus...pt sanatate se merita si 300-400 Ron. Atat vroiam sa va informez de cat de bine se simt in ei si daca aveti intrebari sau precizari le accept cu cea mai mare placere -*
O zi placuta in continuare.
(*modificat de administrator)
6 comentarii
in baia mare sunt ciorapi medicinali la 100 de lei perechia si se fac numai la comanda eu cred ca merita cumparati ca sunt foarte buni
Important este la acesti ciorapi sa si fie recomndati de un doctor bun...ca nu e de joaca cu aceasta compresie. Cati dintre voi stiu ca se iau masuratori speciale pt acesti ciorapi?..
poi binenteles ca de un medic ai fost recomandati, eu stiu ca se ia masura si la glezna si sus langa zona inghinala, acuam sper sa fi luat bine masura
Buna ziua, intru adevar recomandarea doctorului Mohamad Abubaker este foarte buna rezultata din experienta domnealui
Buna ziua, sunt Anca din Baia Mare, ma intereseaza unde mai exact pot face comanda pt acesti ciorapi medicinali? Pentru tatal meu, ma intereseaza.
ciorapii medicinali, dat fiind greu de purtat e mai bine sa ii alegi dupa calitate si nu dupa pret! tot ce e ieftin costa la sfarsit dublu! ciorapi c 100 RON care sunt facuti fara a respecta regulile si standardele in materie sunt fara efect!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum se opereaza cel mai usor pentru pacient varicele?
- 7varice in urma unei sarcini
- 5am pe piciorul stang foarte multe venisoare rosii, dureroase
- 18varicele se vindeca cu tratamente naturiste?
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 9varice la 30 ani
- 3varice - un tratament naturist?
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 4de aprox. un an sufar de varice
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 13Indicatie operatie varice..care este cea mai sigura si mai usoara interventie?
- 5dureri de picioare ziua...
- 1Tratament varice
- 11operatia de varice este subventionata de asigurarea medicala si ce fel de anestezie se foloseste?
- 0Operaţie varice
- 2Simptome varice?
- 2Rana picior drept si varice, probleme de vindecare.
Mai multe informații despre: Varicele ciorapii medicinali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: