Dupa intreruperea anticonceptionalelor?
am incetat sa folosesc Logest iar acuma sunt in a 20 zi a cilcului si am dureri de 2 zile la ovare.din ce cauza pot fi?
buna! eu am luat anticonc Novynette 7 luni. Le am intrerupt luna trecuta pe 10.05 (am terminat folia) pt ca nu ma simteam deloc bine si am luat in greutate(8 kg). Acum trebuia sa mi vina menstruatia pe 3.06 si nici acum nu a venit. Specific ca am avut contact neprotejat pe 21.05, eram in afara perioadei de ovulatie. E posibil sa fiu insarcinata? Nu am niciun simptom, doar sensibilitatea sanilor, dar ma gandesc ca e din cauza sindromului premenstrual. Si ca intarzierea e din cauza ca am intrerupt pilulele. Am si ovare polichistice si menstruatia era neregulata inainte de a lua anticonceptionalele.
Buna seara,
După cum observ problema lipsei menstruației după întreruperea anticoncept este frecvent întâlnită.
Eu am luat Yaz, timp de 4 ani și acum am decis sa renunț la pastile pentru ca îmi doresc un copil undeva pe la anul...cu voia Domnului.
Ca toate celelalte femei care au scris aici sunt in întârziere cu ciclul menstrual și nu sunt însărcinată, acest lucru fiind deja verificat cu teste.
Întrebarea mea este dacă trebuie sa fac sex protejat cu soțul meu pe perioada întârzierii, iar atunci când va veni menstruația dacă calculul ovulatie se va face tot din prima zi de menstruație.
După cum observ problema lipsei menstruației după întreruperea anticoncept este frecvent întâlnită.
Eu am luat Yaz, timp de 4 ani și acum am decis sa renunț la pastile pentru ca îmi doresc un copil undeva pe la anul...cu voia Domnului.
Ca toate celelalte femei care au scris aici sunt in întârziere cu ciclul menstrual și nu sunt însărcinată, acest lucru fiind deja verificat cu teste.
Întrebarea mea este dacă trebuie sa fac sex protejat cu soțul meu pe perioada întârzierii, iar atunci când va veni menstruația dacă calculul ovulatie se va face tot din prima zi de menstruație.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 3intarziere menstruatie..un raspuns va rog frumos urgent..
- 2imi intarzie mentruatia de 5 zile
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 8Întârzierea mestruatiei
- 1Menstruatie intarziata
- 2Mi-a intarziat
- 1Intarziere
- 1Intârziere menstruatie
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: