Dupa intreruperea anticonceptionalelor?

64 comentarii 1 2 3
0
27-05-2016, ora 16:25
DCrina
Nu este medic/terapeut
DCrina
da
0
05-09-2016, ora 16:45
Elena000
Nu este medic/terapeut
Elena000
am incetat sa folosesc Logest iar acuma sunt in a 20 zi a cilcului si am dureri de 2 zile la ovare.din ce cauza pot fi?
0
09-06-2018, ora 16:38
Aleeee20
Nu este medic/terapeut
Aleeee20
buna! eu am luat anticonc Novynette 7 luni. Le am intrerupt luna trecuta pe 10.05 (am terminat folia) pt ca nu ma simteam deloc bine si am luat in greutate(8 kg). Acum trebuia sa mi vina menstruatia pe 3.06 si nici acum nu a venit. Specific ca am avut contact neprotejat pe 21.05, eram in afara perioadei de ovulatie. E posibil sa fiu insarcinata? Nu am niciun simptom, doar sensibilitatea sanilor, dar ma gandesc ca e din cauza sindromului premenstrual. Si ca intarzierea e din cauza ca am intrerupt pilulele. Am si ovare polichistice si menstruatia era neregulata inainte de a lua anticonceptionalele.
0
22-02-2019, ora 19:23
AnaCaz
Nu este medic/terapeut
AnaCaz
Buna seara,
După cum observ problema lipsei menstruației după întreruperea anticoncept este frecvent întâlnită.
Eu am luat Yaz, timp de 4 ani și acum am decis sa renunț la pastile pentru ca îmi doresc un copil undeva pe la anul...cu voia Domnului.
Ca toate celelalte femei care au scris aici sunt in întârziere cu ciclul menstrual și nu sunt însărcinată, acest lucru fiind deja verificat cu teste.
Întrebarea mea este dacă trebuie sa fac sex protejat cu soțul meu pe perioada întârzierii, iar atunci când va veni menstruația dacă calculul ovulatie se va face tot din prima zi de menstruație.
Adaugă un comentariu / răspuns
64 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: