dupa cezariana s-au legat trompele uterine, persoana respectiva mai poate ramane insarcinata?
Am o mare rugaminte. As dori sa stiu daca, in urma unei operatii de cezariana s-au legat trompele uterine, persoana respectiva mai poate ramane insarcinata?
Daca da, spuneti-mi cum anume. Mentionez ca operatia a fost facuta in urma cu 13 ani. In speranta ca ma puteti lamurii, va multumesc anticipat.
Nicoleta Balan
Daca da, spuneti-mi cum anume. Mentionez ca operatia a fost facuta in urma cu 13 ani. In speranta ca ma puteti lamurii, va multumesc anticipat.
Nicoleta Balan
3 comentarii
Se poate incerca restabilirea, cu sanse de reusita teoretic sub 50 %, practic considerabil mai putin.
In principiu, operatia de legare a trompelor se face atunci cand femeia este sigura ca nu mai vrea sa aiba copii, la cererea ei. Ar fi bine daca doctorii ar pune intrebarea sub urmatoarea forma: "Sunteti sigura ca nu veti mai dori in viitor sa aveti copii, indiferent ce schimbari vor avea loc in viata dv ?" Fiindca femeia poate fi sigura IN ACEL MOMENT, ceea ce nu inseamna ca isi va mentine optiunea mereu.
In principiu, operatia de legare a trompelor se face atunci cand femeia este sigura ca nu mai vrea sa aiba copii, la cererea ei. Ar fi bine daca doctorii ar pune intrebarea sub urmatoarea forma: "Sunteti sigura ca nu veti mai dori in viitor sa aveti copii, indiferent ce schimbari vor avea loc in viata dv ?" Fiindca femeia poate fi sigura IN ACEL MOMENT, ceea ce nu inseamna ca isi va mentine optiunea mereu.
pot ramane insarcinata daca am trompele legate de 11 ani?
am o intarziere de 11 zile si nu stiu ce sa fac...nu am sintompele respective dar sunt putin speriata..va rog ajutati-ma!!:*
am o intarziere de 11 zile si nu stiu ce sa fac...nu am sintompele respective dar sunt putin speriata..va rog ajutati-ma!!:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Steriletul... conditii, cezariana
- 10Histerectomie
- 4usturimi ingrozitoare la urinat
- 4probleme ginecologice
- 4probleme dupa nastere
- 4copil decedat la 8 ore dupa nastere. de ce?
- 5uter cu aspect fibromatos
- 3nasterea prin cezariana
- 3legarea trompelor uterine
- 4operatia de cezariana
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana
- 0Nastere naturala sau cezariana
- 2Trompe legate si sarcina
- 2Nastere normala sau cezariana?
- 0Operatie taiere trompe uterine
- 0Cum pot afla daca mi s-au legat trompele in urma operatiei de cezariana?
- 0Dezlegarea trompelor uterine
- 0Am trompele legate, as mai putea să rămână însărcinată?
Mai multe informații despre: Nasterea prin cezariana legarea trompelor uterine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: