Dubla personalitate

15-03-2025
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Cine sufera de dubla personalitate si daca se trateaza
17 comentarii
1
17-03-2025, ora 05:38
dxm_dxm
Nu este medic/terapeut
dxm_dxm
Incearca sa o dezvolti pe a 3-a si sa fie mai frumoasa ca primele.

PS: Ma mir ca nu a recomandat Clara o lobotomie chimica inca. Dar nu e timpul pierdut.
0
17-03-2025, ora 10:15
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Asta cum, eu si asa cind merg pe drum o jumate de corp vrea intro parte iqr alta in alta parte.
0
17-03-2025, ora 16:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asta nu e dubla personalitate.
0
17-03-2025, ora 16:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dubla personalitate este o tulburare psihiatrică rară, în care o persoană experimentează mai multe identități distincte. Personalitățile pot avea vârste, genuri și comportamente diferite, dar de obicei nu știu una de existenta celeilalte sau celorlalte. Aceste personalități preiau controlul asupra identității persoanei respective pentru o perioadă de timp.
0
17-03-2025, ora 18:24
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Nustiu, de multe ori fac un lucru si imi pare ca lam facut, cind revin parca nam facut lucru cela cum de exemplu am fost sigura ca am inchis aragazul, cind revin nu ieste inchis. cind merg pe drum jumate de corp parca nu ieste sub stapinirea mea ieste mai fricos se ocoleste de masini fara sa am vreo legatura.
0
17-03-2025, ora 19:21
dxm_dxm
Nu este medic/terapeut
dxm_dxm
Suna a pierderi de memorie. Personalitate multipla e o chestie rara si controversata. Nu se stie sigur daca exista sau nu. Iar in cazurile in care se presupune ca exista, nu sunt doar 2-3 personalitati, sunt 50. Se presupune ca exista doar in cazuri de molestare sexuala grava, repetata, tortura zilnica, etc. - doar in cazuri de suferinta extrema suferita anterior, preferabil din copilarie.

Cel mai bine ar fi sa incerci sa dezvolti una sau mai multe personalitati ok. Nu conteaza ca ai una bucata personalitate, doua personalitati, 50 de personalitati - important e sa nu fie de kkt personalitatile alea...

Sunt oameni care au o singura personalitate si aia de kkt. Daca ai 2, 3, 50 - macar cateva din ele sa fie personalitati mai de doamne-ajuta daca se poate. De personalitati de kkt e pamantul plin
0
17-03-2025, ora 20:19
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
Cristin@_89: "eu si asa cind merg pe drum o jumate de corp vrea intro parte iqr alta in alta parte."

nu are legatura cu dubla personalitate
daca ai simptomele astea, cred ca ti se da u medicament nepotrivit. spune-i doctorului asta
0
17-03-2025, ora 20:26
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Am fost hartuita sexual in copilarie si in adolescenta si inca se mai repeta
0
17-03-2025, ora 20:47
dxm_dxm
Nu este medic/terapeut
dxm_dxm
Pai incearca sa opresti aceasta problema. Nici un drog lobotomizant nu va rezolva cauza problemei. Doar te va nenoroci mai rau.

Probabil nu poti apela la militie ca mai mult ca sigur e un membru al familiei, cum e in 80%+ din situatiile de molestare sexuala. Ideal ar fi sa il faci sa realizeze ca nu e ok ce se intampla, pentru ca probabil nu realizeaza si isi justifica in capul lui ca nu e o mare problema ce face.
0
17-03-2025, ora 21:56
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
persoane din familie sau alti prieteni carora sa le spui prin ce treci, ai ?
0
17-03-2025, ora 22:14
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Pai liam spus toate situatile, doar ca cam indiferent sunt, plus la aceasta am avut un caz neplacut nu demut si am dat si la politie, nimic nu au rezolvat, miau facut o caracteristica ca eu nu stiu sa comunic cu barbatii cas imatura cu toate ca nu e corect.
0
18-03-2025, ora 00:13
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
e important sa ai niste prieteni sau familie care sa te sustina cand mergi la politie. sa faca tot ce poate familia si prietenii sa se implice

in ce oras locuiesti ? poti sa imi zici in privat daac nu vrei sa faci publica info.
daca locuiesti undeva in imprejurimi cu mine sunt dispus te ajut sa rezolvi problema, de nu se mai apropie de tine veci psihopatuul

maica-mea a trecut prin mari batai si scandaluri din cauza lui taic-miu, care era un mare alcoolic. si imi imaginez cat de grea e situatia ta
0
18-03-2025, ora 08:47
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Eu nu sunt in Romania
0
18-03-2025, ora 14:24
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
La lucru se comportau urit femeile cautau mereu sa ma certe, acum chiar ma doare lucru acesta stiu ca am schimbat lucru si tot aceeasi situatie.
0
18-03-2025, ora 16:14
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
daca ai in romania familie si prieteni, poate ar fi o idee sa te muti inapoi aici
0
18-03-2025, ora 18:20
Cristin@_89
Nu este medic/terapeut
Cristin@_89
Sunt din Republica Moldova
0
18-03-2025, ora 18:43
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
daca ai reusi sas gasesti o persoana de la lucru careia sa i te confesezi, care poate te ajuta sa te scoata din mainile abuzatorului.
e important sa gasesti o persoana care sa fie de incredere si care sa fie interesata sa te ajute. poate impreuna cu ea gasesti o solutie optima.
ce nu inteleg e cum de nu ai pe nimeni care sa fie interesat de tine

faptul ca poti lucra si poti vorbi aici pe net imi indica ca abzuatorul nu e prea inteligent. motiv pt care ar trebui sa te folosesti de mica libertate pe care inca o mai ai ca sa scapi de acolo. de asta zic ca ar fi bine sa gasesti la lucru pe cineva de incredere macar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul