DSA
BUna ziua!
In februarie anul acesta am facut interventia de inchidere DSA. In noiembrie anul trecut am facut accident cerebral vascular si am facut pareza pe partea dreapta.Operatia a decurs bine fara complicatii.
Am fost la controlul de 6 luni dupa operatie in iulie si totul era in regula. Acum dupa 4 luni de la control am inceput sa am dureri. Ma inteapa in zona inimii ca si cum cineva mi-ar strange inima in mana. Sunt in Anglia si aici ca sa merg la un control trebuie sa astept cel putin 2 luni, dar durerile se repeta in fiecare seara. Ar putea sa imi spuna cineva daca sunt normale aceste dureri si ce as putea sa fac. Va multumesc!
In februarie anul acesta am facut interventia de inchidere DSA. In noiembrie anul trecut am facut accident cerebral vascular si am facut pareza pe partea dreapta.Operatia a decurs bine fara complicatii.
Am fost la controlul de 6 luni dupa operatie in iulie si totul era in regula. Acum dupa 4 luni de la control am inceput sa am dureri. Ma inteapa in zona inimii ca si cum cineva mi-ar strange inima in mana. Sunt in Anglia si aici ca sa merg la un control trebuie sa astept cel putin 2 luni, dar durerile se repeta in fiecare seara. Ar putea sa imi spuna cineva daca sunt normale aceste dureri si ce as putea sa fac. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Defect septal interatrial
- 13Lichid dupa timpan
- 6DSA + extrasistole. Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma!
- 2Cea mai frecventa "boala" a inimii !!
- 0Defect septal de atriu.
- 0DSA (defect septal atrial) - copil
- 0Defectul septal atrial este ereditar?
- 0SDA tip OS cu shunt predominant stanga-dreapta OP/OS>1
- 4Sugar/defect septal atrial și hipertrofie ventriculară
Mai multe informații despre: Defectul septal atrial (DSA)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: