Defect septal de atriu.

06-11-2018
FULU
Nu este medic/terapeut
FULU
Buna seara. Cu 8 ani in urma am fost diagnosticata cu DSA. In urma investigației, am rămas cu o trauma și mi-a fost foarte frica sa mai fac ceva in acest sens. Investigativă am făcut-o la Clinicco Brașov. Acolo am avut parte de un tratament exemplar și profesionist. Întregul personal și medicii foarte bine pregătirii și foarte amabili! Domnul doctor chirurg, mi-a explicat care sunt riscurile și perioada de recuperare. Ma convins și mi-a câștigat încrederea inedit însă prețul ma făcut sa ma opresc. In tot acest timp m am simțit foarte bine dar cu gândul ca ceva acolo nu este in regula. In acest timp am suferit o operație de hernie de disc, mi-a decedat tatăl și nu am mai avut timp și curaj sa ma ocup de inima mea... acum cu diagnosticul de atunci îmi doresc sa ajung într-un spital in siguranța și pe mâna unor medici cu suflet sa pot Închide defectul septal. Recunosc ca îmi este extrem de tare frica de ecocardiografia transesofagiana care va trebui sa o repet probabil pentru stabilirea noului diagnostic. Va rog sa ma îndrumați dacă ați trecut prin aceste momente..
La ecografia transesofagiana sa confirmat prezenta unui defect septal atrial tip ostoit secundul mare 22/26 mm parțial închis de o membrana cu numeroase orificii, cu sunt stâng drept semnificativ hemodinamic, venele pulmonare cu vărsare in ateul stâng, cavități drepte dilatate ÎȚI grad 1, ps VD 35-40 mmHg inel tricuspidim 35 mm, cavități stângi de dimensiuni normale funcție distolica biventriculara buna FE>60% Funcție distolica globală și segmentară buna, HTP ușoară.
Acesta este diagnosticul din data de 22/09/2011
Îmi doresc nespus de mult sa nu se intervină chirurgical și poate o metoda mai ușoară invazivă. Va doresc multă sănătate și dacă ma puteți ajuta un un sfat, un nr de telefon, vas fi foarte recunoscătoare!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: