dr miu cluj
stie cineva un numar de telefon a dl profesor miu de la cluj, baietelul meu are tulburari enzimatice digestive si as vrea o consultatie la dl profesor.sau daca puteti sa-mi recomandati pe altcineva.va multumesc
3 comentarii
Buna Delia!
nr. Dr Miu este; 0740/598080. (Sper ca e tot asta). Multa sanatate la baietelul tau!
nr. Dr Miu este; 0740/598080. (Sper ca e tot asta). Multa sanatate la baietelul tau!
ptr crinaL
multumesc ptr nr de telefon.tu ai fost vreodata la el?cum e ?poti sa-mi spui mai multe.asta e numarul personal sau de la cabinetul unde are consultatii?astept raspunsul tau.eu sunt din botosani si as vrea sa stiu si daca isi respecta programarile, e un drum de 7 ore cu masina pentru noi.merci
multumesc ptr nr de telefon.tu ai fost vreodata la el?cum e ?poti sa-mi spui mai multe.asta e numarul personal sau de la cabinetul unde are consultatii?astept raspunsul tau.eu sunt din botosani si as vrea sa stiu si daca isi respecta programarile, e un drum de 7 ore cu masina pentru noi.merci
am vrut si eu sa merg cu baietelul meu, insa nu a mai fost cazul(nici eu nu sunt din cluj). cunosc multa lume care a fost cu copii la dansul.si e un profesionist. din cate stiu e nr personal, si ar fi bine sa suni, sa-i spui care-i problema, sa-i spui de unde esti si sa-l intrebi pe dansul cand te poate primi. sa mergi pregatita pentru internare ca s-ar putea sa va interneze o zi doua pentru investigatii...de obicei isi programeaza pacientii sa-l caute in spital, unde le face mai intai analize.
multa sanatate!
multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Plan alimentar pt ciroză hepatică grad 3 și encefalopatie hepatică
- 0Scadere zinc și potasiu
- 1Sunt bune cărțile de Jason Fung pentru diabet și obezitate?
- 1Am făcut un curs de nutriție prin corespondenta.
- 1Daca am prediabet.Ce e de făcut?
- 1Ciupercile pleurotus
- 1Ce regim îmi trebuie pentru a ameliora refluxul acid?
- 5Obezitate, cardiaca
- 2Reactii dupa regim colon iritabil
- 1Alergia la proteine din lapte de vaca