Doresc un sfat medical pentru tratament antitrombotic

Mama mea face tratament cu vessel due si detralex timp de 3 luni pentru o tromboza hemoroidala aparuta in urma unui tratament puternic cu celebrex. Deasemenea pentru HTA ia noliprel, concor cor si ar mai fi trebuit sa ia si un antitrombotic pentru ca a avut fibrilatie atriala cu 6 luni in urma. Aspirina cardio nu a suportat-o, avea dureri de stomac, ureea si proteina c crescute, hemoglobina scazuta si retinea apa. Dupa ce a intrerupt aspirina, analizele s-au reglat. A incercat sa ia aflen, nu prea se simtea bine nici cu acesta dar a trebuit sa il intrerupa o saptamana pentru sangerarea hemoroidala. Acum, doctorul cardiolog i-a recomandat sa schimbe Aflenul cu trombex dar i-a spus ca, daca ia trombex-ul impreuna cu vessel-ul exista riscul de a face hemoragii, iar daca nu il ia si asteapta sa termine vessel-ul, poate sa faca mici trombi si deci, a ramas oarecum la latitudinea mamei mele daca sa ia sau nu trombex in timpul tratamentului cu vessel due.
Intrebarea mea este - vessel due este suficient cat sa o protejeze si sa astepte cele 3 luni pana incepe tratamentul cu trombex ? Deja face tratament cu vessel due de 2 saptamani.
- Ar trebui sa faca analize de sange, INR, trombocite, timpul de coagulare sau altele, pentru a vedea daca este nevoie sa ia si trombex ? Va multumesc !
Intrebarea mea este - vessel due este suficient cat sa o protejeze si sa astepte cele 3 luni pana incepe tratamentul cu trombex ? Deja face tratament cu vessel due de 2 saptamani.
- Ar trebui sa faca analize de sange, INR, trombocite, timpul de coagulare sau altele, pentru a vedea daca este nevoie sa ia si trombex ? Va multumesc !
2 comentarii

pentru tromboza hemoroidala sunt bune preparatele apicole supozitor sau ceai de pelin. pentru tensiune sunt destule tincturi.

Tema, am nevoie
Sa vorbesc urgent cu tine.cum as putea mai privat?
Sa vorbesc urgent cu tine.cum as putea mai privat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: