Dispnee
Am 26 de ani, si de cateva luni am dificultati derespiratie, Am consultat un endocrinolog si din punct de vedere endocrin sunt ok, mi s-a spus ca am acele sufocari din cauza variatiei glicemiei dar eu n-am avut nicoidata glicemia mare si aceste stari nu trec daca mananc ceva...
Simt o durere in capul pieptului, iar in dreptul inimii simt un fel de contractie, e ca o stare de amorteala, tare nesuferita.si nu pot respira bine, am impresia ca nu-mi ajunge aerul, ca ma sufoc, simt ca-mi inghit limba.
Din cauza ca sunt supraponderala, toti medicii la care am fost imi prescriu regim de slabit fara a acorda nici un fel de importanta problemelor mele.
Sper sa ma puteti ajuta cumva, sunt disperata, nu mai am o viata normala, imi e frica sa ies din casa de teama ca ma voi sufoca pe strazi
Multumesc
_
Laura
Simt o durere in capul pieptului, iar in dreptul inimii simt un fel de contractie, e ca o stare de amorteala, tare nesuferita.si nu pot respira bine, am impresia ca nu-mi ajunge aerul, ca ma sufoc, simt ca-mi inghit limba.
Din cauza ca sunt supraponderala, toti medicii la care am fost imi prescriu regim de slabit fara a acorda nici un fel de importanta problemelor mele.
Sper sa ma puteti ajuta cumva, sunt disperata, nu mai am o viata normala, imi e frica sa ies din casa de teama ca ma voi sufoca pe strazi
Multumesc
_
Laura
1 comentarii
iti recomandam sa consulti medicul de familie, sa ii descrii simptomele si sa il intrebi daca este oportun sa faci o electrocardiograma, pe care sa o citeasca cineva avizat. sper ca nu fumezi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Caz nerezolvat
- 2febra moderata de 6 luni
- 3Am o dispnee f urata si nu stiu care e cauza
- 1Dispnee, tusa seaca
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 3Dispnee si alte simptome am probleme pulmonare?
- 1prolaps de valva mitrala
- 1dispnee de repaus-vindecabila dupa ce se trateaza cauza?
- 1dispneea, wheezing, expectorez foarte puțin
- 0Interpretare ekg
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
- 5Ajutor! Sunt disperat, simtome aritmie / dispnee va rog sa ma ajutati.
- 6Respiratie grea, retractii ale pieptului la un copil de 3 ani si 9 luni
Mai multe informații despre: dispneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: