Fata rosie cu senzatie de arsura
BUNA ZIUA, Problema mea a aparut ieri dupa masa la un moment dat pe fata mea a aparut o pata mare rosie apoi pata s-a extins si pe obrazul drept; mentionez ca nu am mancat nimic nou, nu am folosit cosmetice deloc pe fata; azi dimineata m-am trezit si acum senzatia e de arsura pe toata fata, fata e tot rosie si am si o senzatie puternica de mancarime; pe corp nu am nimic deci totul e pe fata, pe ambii obraji. eu locuiesc in strainatate si aici e destul de greu de ajuns la medic in afara de urgenta. multumesc si astept raspuns cat mai urgent, daca se poate.
3 comentarii
Buna ziua! Simptomatologia este sugestiva pentru urticarie acuta. Ca tratament va recomand 100 mg Hemisuccinat de hidrocortizon intravenos si un antihistaminic, de exemplu Claritine sau Zaditen 2 cpr pe zi, 7 zile. Va pot sugera ca alternativa la antihistaminic si o asociere de preparate homeopate: Apis mellifica 9CH 3 doze /zi si Natrum muriaticum 9 CH -1 doza / zi, tratamentul se face pana la disparitia simptomatologiei si inca 2 zile. Este important sa faceti si un consult alergologic pentru a depista la ce alergeni sunteti sensibila, pentru a putea sa-i evitati in viitor. Numai bine
Buna ziua. Problema mea de sanatate e destul de ciudaa, adica am simptome de raceala dar sincer nu cred ca de asta e vorba; ma doare gatul si am o senzatia puternica de durere chiar si la inghitirea salivei, urechile de asemenea ma dor, o moleseala teribila si energie 0, parca plutesc si ceea ce nu am mai avut chiar niciodata in viata mea durere usoara in zona tamplelor; le masez si simt ca e mai bine dar durerea e acolo nu dispare. O senzatie neplacuta in zona spatelui (regiunea plamanilor) ; nu am temperatura, de mancat manac relativ putin din cauza gatului; Medicamente iau de 2 zile numai naturiste, pentru ca inca alaptez si dupa cate stiu antibioticele nu se pot lua in perioada de alaptare. V-as ruga sa-mi spuneti care este parerea d-voastra ce as putea sa iau.Va multumesc mult.Multa sanatate.
Va rog frumos am o intrebare. Acum doua zile am facut o9 baie in mare. cand am iesit din apa mi s-a inrosit fata instantaneu si ma ardea si avem o senzatie de mancarime. astazi am fost iar in mare cand am iesit aceasi poveste. este cumva datorita sarei? pana cum nu am avut probleme nicipdata. sau este vre-o alergie la ceva?m-am demachiat inainta deoarce folosesc un fond de ten. sa aiba vre-o legatura? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Roseata fetei
- 0fata si mainile foarte rosii
- 9Rosu la fata permanent
- 2fata rosie dupa amiaza
- 2Fata rosie, senzatie de caldura, cearcane, oboseala.
- 1Roseata fetei durere de cap
- 4Disfunctie Neuro-vegetativa?
Mai multe informații despre: fata rosie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: