Disfuncție Erectilă | Forumul Medical ROmedic

Disfuncție Erectilă

08-10-2020
Andreiu Andrei
Nu este medic/terapeut
Andreiu Andrei
Bună ziua!

Am 30 de ani și de o perioadă mai îndelungată ma confrunt cu o disfuncție erectilă și am fost le destul de mulți medici fără nici un rezultat mai concret, am încercat și mai multe tratamente dar nu a ajutat, deci la actul sexual este când nu prea reacționează sau este de scurtă durată, de parcă nu simt cum circulă sângele în locul respectiv, poate fi o problemă de circulație? Iar periodic apare o roșeală la partea superioară care de regulă vine însoțit cu un miros specific de dispare automat după câteva zile de tratare cu cremă, nu știu de unde să tratez problema sau de ce origine ar fi. Vă mulțumesc anticipat de ajutor!
3 comentarii
0
08-10-2020, ora 16:32
Dr Gavriliță Maxim
Identitate neconfirmată
Dr Gavriliță Maxim
Bună ziua!

Ați efectuat vreo analiză de spermocultura sau secreție uretrală?
0
08-10-2020, ora 17:02
Andreiu Andrei
Nu este medic/terapeut
Andreiu Andrei
Mulțumesc pentru răspuns,

Da, și a ieșit o bacterie care după cum am citit nu este periculos, dar dacă vă ajută voi reveni cu informații mai precise.
0
15-10-2020, ora 01:18
Dr Gavriliță Maxim
Identitate neconfirmată
Dr Gavriliță Maxim
Orice bacterie care a fost confirmata pe analize, care au fost recoltate corect, nu este de ignorat! Normal nu trebuie sa se găsească niciun germen. Faptul că bacteria sta acolo netratata și se înmulțește pe zi ce trece ar trebui sa va duca de urgență la un consult urologic care să includă și ecografie de organe genitale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: