discopatie lombara - ce inseamna?
Buna ziua,
Acum un an am fost diagnosticat cu subluxatie ileo-sacrala am fost la un doctor in Cluj (manual terapeut) mi-a pus la loc articulatia si timp de un an am fost bine insa in ultima vreme am avut dureri si acum am aceleasi simptome.
Ati putea sa imi dati niste sfaturi sau sa imi recomandati un doctor in Cluj ?
Acum un an am fost diagnosticat cu subluxatie ileo-sacrala am fost la un doctor in Cluj (manual terapeut) mi-a pus la loc articulatia si timp de un an am fost bine insa in ultima vreme am avut dureri si acum am aceleasi simptome.
Ati putea sa imi dati niste sfaturi sau sa imi recomandati un doctor in Cluj ?
Buna ziua!
Ce inseamna pentru D-voastra """""mi-a pus la loc articulatia""""???? Nu exista un diagnostic de """subluxatie ileo-sacrala""".
Articulatia sacro-iliaca este afectata numai in traumatisme de intensitate mare: acciente rutiere, caderi de la inaltime, accidente de munca, iar aceste situatii sunt urgente majore, cu rezolvare chirurgicala (nu poate "pune la loc" articulatia nimeni).
Probabil ca durerile D-voastra sunt expresia unui sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ce inseamna pentru D-voastra """""mi-a pus la loc articulatia""""???? Nu exista un diagnostic de """subluxatie ileo-sacrala""".
Articulatia sacro-iliaca este afectata numai in traumatisme de intensitate mare: acciente rutiere, caderi de la inaltime, accidente de munca, iar aceste situatii sunt urgente majore, cu rezolvare chirurgicala (nu poate "pune la loc" articulatia nimeni).
Probabil ca durerile D-voastra sunt expresia unui sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Discopatie lombara (radiculopatie)
- 185borelia sau borelioza?
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 16discopatie lombara
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 3discopatie lombara
- 0Acupunctura la discopatii
- 3de vreo 8 ani am o discopatie lombara L5-S1
- 0Discopatie lombara cu lombosciatica
- 9Ruptura Gastrocnemian Medial - Sfaturi