dinti multipli imbracati (punte) sau coroana individuala?

Buna ziua,
Am aflat recent ca puntea pe care o am pe cei 4 dinti frontali poate fi schimbata cu 4 coroane individuale pe fiecare dinte in parte. Cred ca rezultatul estetic este foarte bun, insa as dori sa stiu tot despre avantajele si dezanvatajele fiecarei alegeri...
Puntea pe care o am acum se pare ca da semne de imbatrinire... Sunt foarte multumita de ea. Nu si-a schimbat culoarea in timp, dintii au forma naturala, cu acei "zimti" in partea de jos, au si acel spatiu intre ei care imita curbura fiecarui dinte in parte. Am consultat in ultimii ani citiva medici care au admira-to in egala masura...
Deci: Punte sau coroana?
Am aflat recent ca puntea pe care o am pe cei 4 dinti frontali poate fi schimbata cu 4 coroane individuale pe fiecare dinte in parte. Cred ca rezultatul estetic este foarte bun, insa as dori sa stiu tot despre avantajele si dezanvatajele fiecarei alegeri...
Puntea pe care o am acum se pare ca da semne de imbatrinire... Sunt foarte multumita de ea. Nu si-a schimbat culoarea in timp, dintii au forma naturala, cu acei "zimti" in partea de jos, au si acel spatiu intre ei care imita curbura fiecarui dinte in parte. Am consultat in ultimii ani citiva medici care au admira-to in egala masura...
Deci: Punte sau coroana?
1 comentarii

Prin intermediul coroanelor individuale se poate obtine o estetica superioara puntilor dentare; de asemenea igiena se poate realiza mai corect(folosirea atei dentare de exemplu).
In cazul dumneavoastra, daca estetica va satisface si nu sunt semne de afectare gingivala, nu vad deocamdata motive serioase pentru care sa va schimbati lucrarea pe care o aveti.
In cazul dumneavoastra, daca estetica va satisface si nu sunt semne de afectare gingivala, nu vad deocamdata motive serioase pentru care sa va schimbati lucrarea pe care o aveti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Proteza scheletata probleme
- 2Proteza scheletata, dinti rupti
- 2Proteza scheletata
- 1Proteze fixe pe implanturi dentare
- 2Proteza dentara
- 34 dinti restanti dor, proteza telescopata imposibil de purtat
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
- 2Dureri sau disconfort
- 2Ce tip de coroana este potrivit
- 2Edentatie totala sau se pot reconstitui