Dilema
Buna seara,
Vreau sa va cer o parere in legatura cu un program de care am aflat destul de recent de la un coleg de clasa
Am citit pe internet despre un seminar la care iti explica o serie de exercitii pentru ochi dupa care se spune ca poti reduce din dioptrii.
Eu port ochelari de aproximativ 8-9 ani(daca nu si mai mult) si am -2, 75 la ambii ochi
As vrea sa stiu daca este posibil ca prin o serie de exercitii executate zilnic se pot obtine rezultate ca cele mentionate pe site
Daca cineva este interesat de aceasta problema pot sa postez si cateva mail-uri primite ca raspuns de la initiatorul programului.
Multumesc
Vreau sa va cer o parere in legatura cu un program de care am aflat destul de recent de la un coleg de clasa
Am citit pe internet despre un seminar la care iti explica o serie de exercitii pentru ochi dupa care se spune ca poti reduce din dioptrii.
Eu port ochelari de aproximativ 8-9 ani(daca nu si mai mult) si am -2, 75 la ambii ochi
As vrea sa stiu daca este posibil ca prin o serie de exercitii executate zilnic se pot obtine rezultate ca cele mentionate pe site
Daca cineva este interesat de aceasta problema pot sa postez si cateva mail-uri primite ca raspuns de la initiatorul programului.
Multumesc
11 comentarii
Nu am timp sa verific site-ul acum insa cu exercitiile la ochi se pot schimba in bine dioptriile, caci dereglarea vazutului depine f. mult de muschii oculari. Exista si niste ochelari din plastic (5-6 euro) cu multe gauri care atunci cand sunt purtati zilnic 1-2 ore antreneaza ochii si duce la imbunatatire.
Purtatul de ochelari din pacate agraveaza problemele la ochi fiindca nu corecteaza cauza si numai efectul.
Purtatul de ochelari din pacate agraveaza problemele la ochi fiindca nu corecteaza cauza si numai efectul.
SergiuF, n-ar fi rau sa postezi ceea ce spuneai, precum si numele site-ului respectiv !
De cca doua luni. Dar am avut probl si cu o conjunctivita urata de care de-abia am scapat, si in plus lucrez la calculator cam 8-10 ore/zi.
La tine se poate sa se vada rezultatele mai repede, pt ca esti tanar. Oricum, fa-le in mod consecvent si serios, chiar daca ti se pare ca nu observi nicio imbunatatire. Incet-incet, poate treci la dioptrii mai mici sau scapi de ochelari. Succes ! Si incearca si metoda lui Scarface. Stie ce spune.
La tine se poate sa se vada rezultatele mai repede, pt ca esti tanar. Oricum, fa-le in mod consecvent si serios, chiar daca ti se pare ca nu observi nicio imbunatatire. Incet-incet, poate treci la dioptrii mai mici sau scapi de ochelari. Succes ! Si incearca si metoda lui Scarface. Stie ce spune.
Stiu ca nu ii frumos sa intreb, dar cati ani ai
De cand am inceput cu exercitiile ai mai fost la oftalmolog pentru analize?
De cand am inceput cu exercitiile ai mai fost la oftalmolog pentru analize?
:)) :)) :)) De ce nu-i frumos ? 47 ! (tania62 =))
de-aia am zis ca la tine sigur se vor vedea rezultatele !!!N-am mai fost, pt ca de-abia mi-am vindecat conjunctivita (apropo, cu remedii homeopate, deoarece cu ce mi-a prescris oftalmologul nu i-am dat de capat!) - DAR, faptul ca vad mai clar ca inainte... spune ceva !!!
Daca am timp maine (si daca te intereseaza), iti mai trimit cateva exercitii si informatii legate de calitatea vederii.
de-aia am zis ca la tine sigur se vor vedea rezultatele !!!N-am mai fost, pt ca de-abia mi-am vindecat conjunctivita (apropo, cu remedii homeopate, deoarece cu ce mi-a prescris oftalmologul nu i-am dat de capat!) - DAR, faptul ca vad mai clar ca inainte... spune ceva !!!
Daca am timp maine (si daca te intereseaza), iti mai trimit cateva exercitii si informatii legate de calitatea vederii.
Daca ai timp, eu chiar as vrea daca nu sa scap de ochelari, macar sa nu trebuiasca sa ii tot schimb cu altii mai puternici..
OK. Iti trimit maine. Chiar m-as bucura sa aiba efect asupra ta !
Ti-am trimis. Mult noroc !
Spune-mi daca ai putut accesa documentul atasat.
Spune-mi daca ai putut accesa documentul atasat.
Da, am reusit sa il accesez
Multumesc, acuma il citesc
Multumesc, acuma il citesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3muschi la un ochi mai slab...
- 15umflaturi sub ochi
- 12genele imi afecteaza vederea
- 6iritatie a ochilor
- 22Senzatia de mancarime a ochilor
- 16M-am trezit din senin cu o durere intensa in spatele ochiului stang
- 8«Scame» pe ochi!
- 14Fratele meu vede o singura culoare
- 8lovitura la ochi...
- 1Ochelari noi, vedere laterala foarte neclara.
- 4Probleme ochii
- 02 afectiuni ochiului
- 1Tresariri în somn, mişcări ale ochilor, dureri un ochi
- 9Scotom scintilant
- 3Pata pe vedere
- 2un caz 'ciudat' de blefarita
- 1Ochelari de protectie.
- 0Lentila asferica /bi-asferica
Mai multe informații despre: Ochiul ochelarii de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Ochelarii de vedere
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: