Dificultati la inghitire
Bună ziua, cam de aprope un an de zile prezint dificultate la inghitire, dificultatea sa instalat in timp nu deodată. Sufar de bronsita cronica, faringita cronica, valve cu regurgitare:mitrala, pulmonara si tricuspida, hernie cervicala c5-c6 si un chist pe glanda tiroida dar din cate am inteles trebuie sa fie suficient de mare pentru
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
2 comentarii
tranzit baritat esofagian facut la radiologie
cu rezultatul la gastrologie
cu rezultatul la gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 2De ieri, cand incerc sa mananc, ma doare cand inghit
- 4parca mancarea nu ar putea trece prin orificiul dintre esofag si stomac
- 3flegma in git
- 3depresie atipica sau altceva?
- 4Imi este greu sa inghit alimentele
- 7roseata si inflamatie in gat
- 3Probleme la inghitit!
- 2dureri la inghitire
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 2Am limba galben verzuie si o puternica durere in gat
- 2Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 0Posibil amigdalita
- 0inghit greu
- 0Durere la inghitire+ mica papula(vegetatie)
- 4Depresie, anxietate si fobia de a inghiti, ineca si de a avea ceva in gat.
- 2Gât stramt - denivelari pe gat si gat ingust, inghit foarte greu
- 26Probleme la inghiti/nod in gat/mucus vascos in gat
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: