Dificultati la inghitire

Bună ziua, cam de aprope un an de zile prezint dificultate la inghitire, dificultatea sa instalat in timp nu deodată. Sufar de bronsita cronica, faringita cronica, valve cu regurgitare:mitrala, pulmonara si tricuspida, hernie cervicala c5-c6 si un chist pe glanda tiroida dar din cate am inteles trebuie sa fie suficient de mare pentru
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
a da dificultatea la inghitire, iar hormoni tirodieni sunt in limite normale nu am hipertiroidie sau hipotiroidie si anxietate cu atacuri de panica de trei ani, dar la fel cred ca nu este de acolo deoarece dificultatea a apărut in timp iar eu o am in permanenta cea ce la anxietate este trecatoare doar in atacuri. La medicul de familie am fost recent si mi-a spus ca momentan nu am faringita.La stomac arsuri nu am., nu beau bauturi acidulate. Nu știu de unde vine aceasta dificultate pentru a putea lua un tratament adecvat. Mulțumesc
2 comentarii

tranzit baritat esofagian facut la radiologie
cu rezultatul la gastrologie
cu rezultatul la gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot inghiti un sfat de la un medic va rog
- 4dificultate la inghitire
- 4Imi este greu sa inghit alimentele
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 8nod in gat
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 6Probleme la inghitit
- 4senzatie de inecare
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 4durere in gat si inghit greu
- 0Nu pot manca si tusesc
- 6Durere in gat la inghitire !
- 4am ceva in gat la inghitire
- 3Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 1Ma doare cand inghit si am observat cv in gat
- 3Disfagie, probleme de inghitire, de un an
- 3Inghitire greoaie
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: