Diaree bebe 8 luni
Buna ziua. Sunt mamica unui băiețel de 8 luni jumate. De ieri băiețelul meu a inceput sa faca scaun moale galben de ieri dupamiaza pana azi a avut 6 scaune moi. In unele dintre ele prezenta mucozitati. Tin sa preciZez ca a mai avut problema asta si mi sa spus ca este de la alimentație (acum 2 -3 săptămâni ) si m-i sa dat debridat 2, 5ml de 3x/zi lapte fara lactoza si regim alimentar (pilaf cu morcov supa din legume ). Acum din nou are problema asta si repet tratamentul cel de mai sus si dupa 3 administrări de debridat tot nu ii trece diareea. As dorii un sfat. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna ziua
Mai intai, trebuie sa verificati daca declansarea scaunelor moi, nu este legata de introducerea unui aliment nou sau mai greu digerabil, fata de care copilul sa fi avut o indigestie. Trebuie apelat mai intai la dieta, asa cum ati mai facut, si, abia in ultima instanta la medicatie.
Oricum daca nu observati ameliorarea tranzitului in 2-3 zile apelati la un consult medical.
Mai intai, trebuie sa verificati daca declansarea scaunelor moi, nu este legata de introducerea unui aliment nou sau mai greu digerabil, fata de care copilul sa fi avut o indigestie. Trebuie apelat mai intai la dieta, asa cum ati mai facut, si, abia in ultima instanta la medicatie.
Oricum daca nu observati ameliorarea tranzitului in 2-3 zile apelati la un consult medical.
Multumesc din suflet pt sfaturi. Zi buna va doresc si sanatate !!
Salutare! In cazul in care alăptați eu am observat că bebelușul meu are diaree din 3 motive:
- eu am mâncat ceva care lui nu-i place
- i-am dat o mâncare noua care nu-i place
- cresc dințișorii :0.
La prima pricina am observat că dacă eu mănanc produse lactate sau murături bebe nu doarme și are diaree sau poate fi doar una din ele.
Poate să nu-i placa alte produse (poate mere cumpărate care au fost stropite)
Daca cresc dinții, dupa 3-5 zile de diaree puteți sărbători apariția unui nou dințișor :)
- eu am mâncat ceva care lui nu-i place
- i-am dat o mâncare noua care nu-i place
- cresc dințișorii :0.
La prima pricina am observat că dacă eu mănanc produse lactate sau murături bebe nu doarme și are diaree sau poate fi doar una din ele.
Poate să nu-i placa alte produse (poate mere cumpărate care au fost stropite)
Daca cresc dinții, dupa 3-5 zile de diaree puteți sărbători apariția unui nou dințișor :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Diaree
- 2Constipație cu scaun diareic la bebe
- 0Ajutati-ma: diaree bebelus 7 luni
- 0Diaree verde închis cu mucus
- 0Scaune frecvente(3-5ori), usor apoase si verzui la bebelus de 5 luni alaptat
- 0Diaree
- 0Diaree cu firicele de sange
- 1Diaree de la aptamil
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
Mai multe informații despre: diareea bebelusului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: