Diaree
Buna ziua, nepotelul meu de 1 luna jumatate are diaree de 2 sau 3 zile, alaptat exclusiv
Poate sa.i dea ceai de menta ? Mucilagiu nu il ia.el e vesel, mananca si nu plange.
Multumesc frumos?
Poate sa.i dea ceai de menta ? Mucilagiu nu il ia.el e vesel, mananca si nu plange.
Multumesc frumos?
4 comentarii
Buna ziua
Avand in vedere informatiile sumare oferite (nu precizati numarul scaunelor/zi, consistenta si aspectul lor :apoase, mucoase, cu firisoare de sange), as dori sa atrag atentia mamei, care alapteaza, ca ii poate cauza scaune moi sugarului prin alimentatia sa inadecvata (i s-a precizat ce trebuie sa evite). Desigur, se poate da ceai de menta sau chimen, zeama de orez. Daca persista aceasta stare trebuie facut consult medical. Sanatate !
Avand in vedere informatiile sumare oferite (nu precizati numarul scaunelor/zi, consistenta si aspectul lor :apoase, mucoase, cu firisoare de sange), as dori sa atrag atentia mamei, care alapteaza, ca ii poate cauza scaune moi sugarului prin alimentatia sa inadecvata (i s-a precizat ce trebuie sa evite). Desigur, se poate da ceai de menta sau chimen, zeama de orez. Daca persista aceasta stare trebuie facut consult medical. Sanatate !
Buna ziua, cam de 3 ori pe zi are scaune zemoase, adica pe pampers este decat culoare de treaba mare. Ea este constipate, numai cu migdale reuseste sa iasa afara..
A mancat orez, cartofi la cuptor, mere, ananas, compot... cam ce are voie.
A mancat orez, cartofi la cuptor, mere, ananas, compot... cam ce are voie.
I.a dat ieri 10 ml ceai de menta si dupa o jumatate de ora, o ora dormea ft profund... il misca si era moale nu se misca nu se incorda...avea mainile si picioarele "blegi"... puteti sa mi spuneti de ce s.a intamplat asa ?
A fost la urgenta, i.au facut analize la sange si au iesit bn... nu e dezhidratat...nu are lipsa de fier., etc.
Nu.mi dau seama ce sa.i fi facut ceiutu. ma simt vinovata pt ca eu am sfatuito sa.i faca ceai.
Multumesc frumos!
A fost la urgenta, i.au facut analize la sange si au iesit bn... nu e dezhidratat...nu are lipsa de fier., etc.
Nu.mi dau seama ce sa.i fi facut ceiutu. ma simt vinovata pt ca eu am sfatuito sa.i faca ceai.
Multumesc frumos!
Este de dorit ca mama si nu bunica sa poarte grija sugarului. Pt o informare mai detaliata sugerz mamei articolul "Sfaturi utile pentru tinerele mame" pe site- ul romedic.ro/ consult- pediatric. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Diaree bebe 8 luni
- 2Constipație cu scaun diareic la bebe
- 0Ajutati-ma: diaree bebelus 7 luni
- 0Diaree verde închis cu mucus
- 0Scaune frecvente(3-5ori), usor apoase si verzui la bebelus de 5 luni alaptat
- 0Diaree
- 0Diaree cu firicele de sange
- 1Diaree de la aptamil
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
Mai multe informații despre: diareea bebelusului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: