diaree
Buna
Am de 3 zile o diaree cumplita, am sacaun de cel putin 10 ori pe zi si doar lichid.Pe langa asta am niste gaze cumplite in stomac si burta plus dureri ale abdomenului..de parca as avea mereu ceva in stomac care fermenteaza.Nu ma afl in tara, am fost aici la medic, mi-a prescris ceva medicatie (inclusiv Smecta), dar nu imi amelioreaza deloc simptomele, ba chiar simt ca le complica si gazele intestinale sunt tot mai puternice.Sunt extrem de balonata.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc
Am de 3 zile o diaree cumplita, am sacaun de cel putin 10 ori pe zi si doar lichid.Pe langa asta am niste gaze cumplite in stomac si burta plus dureri ale abdomenului..de parca as avea mereu ceva in stomac care fermenteaza.Nu ma afl in tara, am fost aici la medic, mi-a prescris ceva medicatie (inclusiv Smecta), dar nu imi amelioreaza deloc simptomele, ba chiar simt ca le complica si gazele intestinale sunt tot mai puternice.Sunt extrem de balonata.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc
1 comentarii
Scrie pe o hartie urmatoarele medicamente pe care le vei gasi in orice farmacie din strainatate : Doxycycline [este antibiotic foarte bun pentru intestin, vei lua o capsula dimineata, una seara ], Ercefuryl / Imodium [sa scrii asa, cu bara, iti va da una din ele ; sunt pentru diaree ] si Rennie [ e pentru stomac] si da-i hartia farmacistei.Smecta e prea slab si fara antibiotic nu-ti trece.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial