diagnostic epilepsie
![adinabresug](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, sunt disperata pt ca nu imi vine sa cred ca mi se poate intampla asa ceva.sunt din Botosani, pe 14 sept a.c m-am trezit la 5 dimineata din cauza durerii provocate de o ciuperca pe limba facuta de la ciprinol.Nu imi era rau ci doar ma durea limba, mi-am pus in acel timp glicerina boraxata si durea atat de tare incat mi s-a facut rau am simtit cum raman fara aer am baut putina apa si nu mai stiu, m-am trezit jos in sezut cu capul rezemat de dulap, visam oricum ceva asa m-am trezit insa am avut pierderi de urina, nu multa, nu era cantitatea normala care ar fi trebuit sa o urinez dimineata slipul era und cam cat ar acoperi un ou o suprafata.Am facut RMN fara substanta de contrast, nu a fost nevoie si rezultatul este :leziuni punctiforme in hipersemnal T2 FLAIR fara restrictie de difuzie situate la nivelul substantei albe subcorticale F_P bilateral.Concluzie :leziuni punctiforme demielinizante supratentoriale substrat vasculo degenerativ.
Am fost la neurolog care mi-a pus diagnostic epilespie doar pt ceea ce i-am povestit spunand ca RMN -ul nu are importanta.E posibil sa fie epilepsie ?Nu ar trebui niste investigatii ?
Eu imi amintesc totul pana in momentul in care am cazut, de acolo nu mai stiu, cat am stat, cum s-a manifestat, nu ma durea nimic cand m-am trezit.
Lesinuri am mai avut cam cu 14 ani in urma dar fara pierderea simturilor, mi s-a mai intamplat cand m-am trezit brusc din somn si am reusit sa ajung pana la bucatarie.Sunt simptomele acestei boli ?daca mai trebuie si alte detalii va rog sa imi spuneti.
Multumesc din suflet
Am fost la neurolog care mi-a pus diagnostic epilespie doar pt ceea ce i-am povestit spunand ca RMN -ul nu are importanta.E posibil sa fie epilepsie ?Nu ar trebui niste investigatii ?
Eu imi amintesc totul pana in momentul in care am cazut, de acolo nu mai stiu, cat am stat, cum s-a manifestat, nu ma durea nimic cand m-am trezit.
Lesinuri am mai avut cam cu 14 ani in urma dar fara pierderea simturilor, mi s-a mai intamplat cand m-am trezit brusc din somn si am reusit sa ajung pana la bucatarie.Sunt simptomele acestei boli ?daca mai trebuie si alte detalii va rog sa imi spuneti.
Multumesc din suflet
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?