diagnostic de orhiepididimita

Buna seara.
In data de 21 am simitit oarecum brusc o durere in testiculul stang, durere ce persista si avea o intensitate foarte mare atunci cand stateam in picioare, putin mai tarziu si atunci cand stateam jos.
Am plecat la spitalul floreasca la urgente unde mi-a fost facuta o ecografie, si mi s-a prescris o reteta cu anitbiotice (ciprinol 500mg) si no-spa forte impreuna cu ketonal.
Ecografia suna in felul urmator
Parti Moi: cap epididim stang de 13mm, cu chist de 7 mm, difuz hipoecogen. Aspect de epididimita. Testicol stang de 46/25mm, structura difuz neomogena.
As dorii va rog frumos sa stiu urmatoarele. Durerea a disparut insa nu am urinat de peste 24 de ore, in conditiile in care am baut aprox 3 litri de apa, transpir relativ mult, am o usoara durere de cap/ameteala. Mi sa spus in cazul in care durerea persista sa merg la un urolog, mai este cazul din moment ce durerea a disparut?Daca da imi puteti recomanda un medic/cabinet ?
Iar a doua intrebare, cum imi va afecta pe viitor aceasta chestie stilul de viata?
Va multumesc pentru timpul acordat.
In data de 21 am simitit oarecum brusc o durere in testiculul stang, durere ce persista si avea o intensitate foarte mare atunci cand stateam in picioare, putin mai tarziu si atunci cand stateam jos.
Am plecat la spitalul floreasca la urgente unde mi-a fost facuta o ecografie, si mi s-a prescris o reteta cu anitbiotice (ciprinol 500mg) si no-spa forte impreuna cu ketonal.
Ecografia suna in felul urmator
Parti Moi: cap epididim stang de 13mm, cu chist de 7 mm, difuz hipoecogen. Aspect de epididimita. Testicol stang de 46/25mm, structura difuz neomogena.
As dorii va rog frumos sa stiu urmatoarele. Durerea a disparut insa nu am urinat de peste 24 de ore, in conditiile in care am baut aprox 3 litri de apa, transpir relativ mult, am o usoara durere de cap/ameteala. Mi sa spus in cazul in care durerea persista sa merg la un urolog, mai este cazul din moment ce durerea a disparut?Daca da imi puteti recomanda un medic/cabinet ?
Iar a doua intrebare, cum imi va afecta pe viitor aceasta chestie stilul de viata?
Va multumesc pentru timpul acordat.
1 comentarii

Daca nu ai urinat de 24 de ore, mergi la urgenta!!! Sa nu fi facut vreun blocaj renal sau vreo complicatie.
NU amana!
NU amana!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3orhiepididimita.. ce stiti despre aceasta boala?
- 13orhiepididimita
- 6orhiepididimita acuta
- 9Prostatita & orhiepididimita
- 7Am nevoie de ajutor: orhiepididimita acuta dreapta
- 0Orhiepididimita sau torsiune testiculara?
- 0Orhiepididimita acuta.
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 0Orhita, orhiepididimita fara abces
- 1Orhita, orhiepididimita fara abces
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 0Va rog, ajutați-ma! Imi este frica sa nu fi fost o torsiune a cordonului spermatic
Mai multe informații despre: orhiepididimita