diagnostic citologic = rezultat papanicolau?
buna ziua,
am o intrebare; buletinul de diagnostic citologic e unul si acelasi cu rezultatul papanicolau? intreb asta pt ca mi-au spus ca-mi fac papanicouau si m-am trezit cu acest buletin de diagnostic citologic. colegele mi-au spus ca, daca e rezultatul papanicolau ar trebui sa-mi scrie la diagnostic; clasa1, clasa, 2, 3 sau 4. daca iese 1 sunt sanatoasa, pe cand daca e 4 este grav. insa in acest rezultat nu vad ca scrie nicaieri asa ceva.
va rog sa ma lamuriti. am umblat prea mult prin spitale ca sa aflu apoi ca m-a intors acasa cu rezultatul unor alte investigatii decat cele necesare..
am o intrebare; buletinul de diagnostic citologic e unul si acelasi cu rezultatul papanicolau? intreb asta pt ca mi-au spus ca-mi fac papanicouau si m-am trezit cu acest buletin de diagnostic citologic. colegele mi-au spus ca, daca e rezultatul papanicolau ar trebui sa-mi scrie la diagnostic; clasa1, clasa, 2, 3 sau 4. daca iese 1 sunt sanatoasa, pe cand daca e 4 este grav. insa in acest rezultat nu vad ca scrie nicaieri asa ceva.
va rog sa ma lamuriti. am umblat prea mult prin spitale ca sa aflu apoi ca m-a intors acasa cu rezultatul unor alte investigatii decat cele necesare..
2 comentarii
cei care-mi pot raspunde probabil ca au impresia ca pot afla mai repede si mai precis de la medicul meu ginecolog. ei bine, acesta n-are timp de mine pana pe 10 mai, iar testele sunt facute din 3 aprilie. am pus intrebari in diferite subiecte in legatura cu toate rezultatele de la investigatii, dar ma mandresc cu aceleasi 0 raspunsuri avizate.
chiar asa de grea e intrebarea mea sau am fost prea incoerenta?
chiar asa de grea e intrebarea mea sau am fost prea incoerenta?
examen papanicolau sau examen citologic e cam unul si acelasi lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9rezultat test papanicolaou
- 5am clasa 2 si 3 (papanicolau)...e grav?
- 4interpretare analiza babes papanicolau
- 4interpretare test papanicolau
- 2rezultate analize papanicolau
- 3Interpretare rezultat test papanicolau
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 4Examen Papanicolau
- 8Interpretare Babes Papanicolau
- 6test papanicolau
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 2Rezultat PapaNicolau. Nu stiu sa-l interpretez
- 0Leziune precanceroasa pe col?