Diabet tratament cu insulină
Fac tratament cu novorapid şi lantus din august 2010. In toată această perioadă nu am obţinut niciun rezultat benefic, mai mult HbA1c a crescut la 10, 7. Mi-am făcut un profil glicemic şi am observat că indiferent de doza de lantus (am făcut şi 50 de ui) glicemia de la ora 02 este mult mai mare decat cea de seară, adică 273 la ora10, 289 la ora 02, iar la ora 06 este 285. Medicul mi-a dat in continuare lantus si mi-a spus sa măresc doza. Cat să fac? 70-80 ui ca sa acadă pană la normal? Iar glicemiile de peste zi sunt foarte mari- 280, 290, peste 300. Cred că sunt influenţate şi de lantus
4 comentarii
Tot medicul diabetolog trebuia sa-ti spuna cu cat sa maresti doza...noi nu putem interveni in acest sens, si nici tu singurica nu ai voie sa-ti cresti doza cum ti se pare..apeleaza la medicul tau de familie, sub indrumarea lui poti modifica dozele, caci te poate urmari indeaproape..Sa tii seama si de regimul alimentar obligatoriu in diabet..
Ar trbui sa mergeti din nou, cu profilul glicemic la diabetologul curant.Grija mare la regimul cu hidrati...Sigur nu aveti vreo infectie, care sa va decompenseze glicemia?
Nu am nicio infectie pt ca leucocitele au un nivel normal
Am descoperit problema glicemiilor mari. Penul de Lantus era defect si nu introducea insulina deloc sau introducea foarte putina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare rezultate aantiHBc reactiv?
- 2valori ale glicemiei si siderimiei la copii
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 6diabet? La ultimile analize am avut glicemia 111
- 7complicatii ale diabetului
- 8Scadere a tolerantei la glucoza drastica! Sfat va rog!
- 4are diabet?
- 0Epilepsie si diabet - pensie de boala
- 0Stil de viata diabet 1 si 2 !!!
- 1impotenta diabetica
- 3interpretare analize. glicemie normala, iar glucoza ridicata
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 0interpretare analiza de sange-depistare diabet
- 1riscul de aparitie a diabetului este mai favorizat atunci cand esti supraponderal?
- 2Diabet pe baza de stres ori fobie?
- 9tatal meu are un comportament ciudat, fiind suferind de diabet s-au accentuat niste dureri in zona p
- 3Interpretare analize GLICEMIE
- 1hipoglicemie
- 3Aparat glicemie
- 0Interpretare - analiza. glicemie, colesterol, TSH
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Hipoglicemia
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: