Deviatie de sept si sinuzita
Buna ziua.De aproximativ 10 ani am deviatie de sept si sinuzita.Pana acum doua saptamani nu m-au deranjat asa de tare dar de doua saptamani simt ca mor.Medicii de la Bucuresti mi-au spus ca nu ma pot opera pentru ca inima mea e foarte bolnava si nu ar rezista operatiei.Recent mi-au dat antibiotic, sa iau o saptamana, dar nu ma ajutat la nimic.Apoi sa fac de doua ori pe zi aerosol cu ser fiziologic.Apoi sa iau Acc 600 mg-2 pe zi, sinupret 6 pe zi si 3 parasinus penta.Asta iau de 2 zile.Cam cat ar trebui sa mai iau?doctori nu mi-au spus cat timp si ar mai trebui sa iau altceva pe langa?Nu stiu daca e important dar mie nu imi curge nasul, se infunda dar nu curge deloc.idei?sfaturi?multumesc pt timpul acordat si sarbatori fericite.
1 comentarii
1 nasul care se infunda trebuie desfundat cu Spreiuri ( quixx, rinopanteina ) ati incercat ??
2 ati cititi aici pe forum ce am scris despre rinita Hipertrofica ca se poate trata cu Colargol sau se pot reduce cornetele in volum cu Radiofrecventa care se face cu anestezie locala si se ssupora de oricine ?
3. ati citii pe forum ce am scris depsre faptul ca un reflux gastro esofagian in somn.. duce la iritatie pe faringe pana sus in spatele nasului.si acidul gastric irita cozile de cornet si infunda nasul ???
2 ati cititi aici pe forum ce am scris despre rinita Hipertrofica ca se poate trata cu Colargol sau se pot reduce cornetele in volum cu Radiofrecventa care se face cu anestezie locala si se ssupora de oricine ?
3. ati citii pe forum ce am scris depsre faptul ca un reflux gastro esofagian in somn.. duce la iritatie pe faringe pana sus in spatele nasului.si acidul gastric irita cozile de cornet si infunda nasul ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3Sinuzita cronica.. de la 9-10 ani
- 7osteom sinus frontal
- 10tusea in sinuzita?
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 18Meatotomie Inferioara
- 5Sinuzita maxilalara purulenta
- 1Polipoza nazala+Sinuzita+Rinita
- 8sinuzita? spondiloza?
- 11Sinuzita..?!
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 2Sinuzita + rinita alergica, nu mai stiu ce sa iau
- 5Posibila sinuzita?
- 0tratament pentru sinuzita cronica, chist maxilar si dureri in gat
- 1Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
- 5Sinuzita acuta
- 1Sinuzita
- 4sinuzita
- 2CT scan si sinuzita cronica
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: