detoxifierea organismului
6 comentarii
ce surpriza..tocmai acest subiect atat de important nu este dezbatut, fac apel..cunoaste cineva solutii naturale pentru detoxifierea organismului, de care toti cred ca avem atata nevoie, va rog haideti sa dezbatem acest subiect.
Multumesc!
Multumesc!
buna Angela, normal ca este foarte importanta detoxifierea organismului, mai ales ca, odata cu inaintarea in varsta si viata stresanta pe care o traim, toxinele actioneaza asupra starii corpului.M-as bucura daca ai dori sa intri la mine pe mess, sa putem discuta mai pe larg despre un produs care detoxifica corpul, restabileste echilibrul si apara organismul impotriva radicalilor liberi, -*
te astept!
(*modificat de administrator)
te astept!
(*modificat de administrator)
Eu am reusit sa scap de toxinele din organism abia dupa ce am facut o cura de detoxifiere a organismului cu suplimentul Untoxin. Inainte de a incepe cura respectiva ma simteam tot timpul balonata, aveam perioade de constipatie si eram tot timpul obosita. ma bucur nespus ca am reusit sa depasesc toate aceste neplaceri in doar 2 luni de tratament, si am increderea ca nu o sa mai am dea face cu asa ceva in viitorul apropiat. Oricum daca e sa mai apara acum stiu cum sa le anihilez:)
Multa sanatate sa aveti!
Multa sanatate sa aveti!
Cauta sfaturile de detoxifiere ale doctorului Ditoiu de la Fundeni si te lamuresti
Hm, eu nu cred in medicamente (sau suplimente care, tot de sinteza sint) care sa detoxifieze organismul.
Detoxifierea organismului incepe vrind-nevrind cu curatarea colonului (in primul rind!) si a tractului intestinal in general. Apoi, cu celelate organe (ficat, rinichi, etc). Curatindu-le treptat, eliminam toxinele din tot organismul. Intrebarea este: cu ce si cum se face?
Am facut o data o curatare de o zi. Asta, pentru ca programul de la serviciu nu-mi permitea altfel. Nici nu vreau sa-mi amintesc ce a iesit din intestinele mele!! Puhhh! Si, mi-a fost bine un timp. Din comoditate insa, nu am mai repetat procedura.
Detoxifierea organismului incepe vrind-nevrind cu curatarea colonului (in primul rind!) si a tractului intestinal in general. Apoi, cu celelate organe (ficat, rinichi, etc). Curatindu-le treptat, eliminam toxinele din tot organismul. Intrebarea este: cu ce si cum se face?
Am facut o data o curatare de o zi. Asta, pentru ca programul de la serviciu nu-mi permitea altfel. Nici nu vreau sa-mi amintesc ce a iesit din intestinele mele!! Puhhh! Si, mi-a fost bine un timp. Din comoditate insa, nu am mai repetat procedura.
Doamna Tania, Cu ce tratament ai facut acea cura de care vorbiti??? multumesc, , , Sanatate, , ,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7A folosit cineva Colonix?
- 3cura de detoxifiere cu argila
- 40Tratament naturist eficient pt detoxifierea organismului
- 5Tratament de detoxifiere cu argila
- 7ColonHelp - l-a incercat cineva care sufera de colita?
- 2Detoxifierea si importanta ei pentru organismul uman
- 5detoxifiere eficienta
- 65Argila albastra de Raciu, un medicament natural exceptional
- 4detoxifiere - sfaturi, indicatii
- 0la ce fel de detoxifiere sa apelez
- 2Vreau o cura de detoxifiere pentru acnee
- 5Detoxifierea glandei pineale
- 1Detoxifiere sistem limfatic
- 2Detoxifiere a organismului
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 4Probleme intestinale si as dori sa fac o detoxifiere
Mai multe informații despre: Detoxifierea