Despre Inel NuvaRing

03-12-2018
oanan/
Nu este medic/terapeut
oanan/
Buna ziua. Aseara (02.12.2018) am avut contact sexual (dar nu foarte lininstit) protejat, in timpul caruia au aparut sangerari si au durat vreo ora. Am 31 de ani, nu am avut probleme de genul pana acum. Am presupus totusi ca mi-a venit menstruatia un pic mai repede. (fiind a 25 zi). Mie de obicei imi vine menstruatia regulata la 27-28 zile cu unele exceptii. Am introdus inelul NuvaRing si l-am lasat toata noaptea pana a doua zi dimineata cand l-am scos, fiind sigura ca de fapt nu mi-a venit menstruatia. Intrebari :
1. O sa-mi intazie menstruatia/ sau cat o sa-mi intarzie menstruatia avand in vedere ca am introdus inelul si l-am tinut peste noapte?
2. Faptul ca am sangerat in timpul si dupa contactul sexual se poate datora faptui ca sexul a fost mai salbatic, sau sa fie vorba de vreo boala? (dupa cum am spus, nu am mai avut probleme de genul pana acum)
3.Dupa ce imi vine menstruatia si introduc alt inel, am voie sa folosesc lubrifiant sau alte jucarii sexuale (vibrator din diverse materiale, etc)? Si inca ceva : am voie sa merg la piscina interioara sa innot in apa aia cu clor sau sa intru la sauna?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul