Despre Inel NuvaRing
![oanan/](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Aseara (02.12.2018) am avut contact sexual (dar nu foarte lininstit) protejat, in timpul caruia au aparut sangerari si au durat vreo ora. Am 31 de ani, nu am avut probleme de genul pana acum. Am presupus totusi ca mi-a venit menstruatia un pic mai repede. (fiind a 25 zi). Mie de obicei imi vine menstruatia regulata la 27-28 zile cu unele exceptii. Am introdus inelul NuvaRing si l-am lasat toata noaptea pana a doua zi dimineata cand l-am scos, fiind sigura ca de fapt nu mi-a venit menstruatia. Intrebari :
1. O sa-mi intazie menstruatia/ sau cat o sa-mi intarzie menstruatia avand in vedere ca am introdus inelul si l-am tinut peste noapte?
2. Faptul ca am sangerat in timpul si dupa contactul sexual se poate datora faptui ca sexul a fost mai salbatic, sau sa fie vorba de vreo boala? (dupa cum am spus, nu am mai avut probleme de genul pana acum)
3.Dupa ce imi vine menstruatia si introduc alt inel, am voie sa folosesc lubrifiant sau alte jucarii sexuale (vibrator din diverse materiale, etc)? Si inca ceva : am voie sa merg la piscina interioara sa innot in apa aia cu clor sau sa intru la sauna?
1. O sa-mi intazie menstruatia/ sau cat o sa-mi intarzie menstruatia avand in vedere ca am introdus inelul si l-am tinut peste noapte?
2. Faptul ca am sangerat in timpul si dupa contactul sexual se poate datora faptui ca sexul a fost mai salbatic, sau sa fie vorba de vreo boala? (dupa cum am spus, nu am mai avut probleme de genul pana acum)
3.Dupa ce imi vine menstruatia si introduc alt inel, am voie sa folosesc lubrifiant sau alte jucarii sexuale (vibrator din diverse materiale, etc)? Si inca ceva : am voie sa merg la piscina interioara sa innot in apa aia cu clor sau sa intru la sauna?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Contraceptive moderne
- 2Inel contraceptiv - informatii
- 1Inelul si contraceptia
- 1Foitele chinezesti - exista vreun risc?
- 0NuvaRing are acelasi interdictii?
- 4Simptome de sarcina? sunt insarcinata? Hellp
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 0Nuvaring si examenul citologic Papanicolau
- 3Când trebuie introdus inelul Nuva Ring
- 1Nuvaring -inelul nu vrea sa stea înăuntru
- 1Augmentin si nuvaring
- 0Inel contraceptiv
- 0Nuvaring
- 0Novaring
Mai multe informații despre: inelul contraceptiv