Când trebuie introdus inelul Nuva Ring
Daca nu am contact sexual decat in a treia saptamana după ciclu, este necesar sa il pun in perioada ciclului sau nu? Multumesc
3 comentarii
Buna ziua
Primul inel se pune in prima zi de menstruatie, se scoate dupa 21 de zile, 7 zile fara inel, in a 8a zi se pune un inel nou
Va multumim,
Echipa Medicala Marie Stopes
Primul inel se pune in prima zi de menstruatie, se scoate dupa 21 de zile, 7 zile fara inel, in a 8a zi se pune un inel nou
Va multumim,
Buna ziua
Este pentru prima data cand fosesc Nuvarimg, nu am luat nici un altfel de contraceptiv in ultimii 4 ani. Am inceput sa folosesc Nuvaring pentru prima data astazi in a patra zi de menstruatie. Oare era necesar sa il iau in prima zi? Ma va proteja impotriva unei sarcini in acest caz?
Este pentru prima data cand fosesc Nuvarimg, nu am luat nici un altfel de contraceptiv in ultimii 4 ani. Am inceput sa folosesc Nuvaring pentru prima data astazi in a patra zi de menstruatie. Oare era necesar sa il iau in prima zi? Ma va proteja impotriva unei sarcini in acest caz?
Buna ziua
Va multumim,
Va multumim,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Contraceptive moderne
- 2Inel contraceptiv - informatii
- 1Inelul si contraceptia
- 1Foitele chinezesti - exista vreun risc?
- 0NuvaRing are acelasi interdictii?
- 4Simptome de sarcina? sunt insarcinata? Hellp
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 0Nuvaring si examenul citologic Papanicolau
- 1Nuvaring -inelul nu vrea sa stea înăuntru
- 0Despre Inel NuvaRing
- 1Augmentin si nuvaring
- 0Inel contraceptiv
- 0Nuvaring
- 0Novaring
Mai multe informații despre: inelul contraceptiv