Despre erectie

Am 44 ani, fara exagerare.Am vazut mai multe discutii cu privire la dimensiune, din experienta mea as putea spune ca la multe femei le place mai mult.Eu am un penis de 22 ori 13 circumferinta, am avut cateva relatii an viata si antradevar la unele femei trebuia sa am grija sa nu le provoc dureri, dar daca ai cap treaba merge foarte bine.Cu prima nevasta la anceput chear am sunat la medic de cateva ori dar pe urma am avut grija si totil a mers bine.Acum am a doua sotie si ne potrivm foarte bine numai o singura pozitie am ecxclus care provoaca dureri, problema e ca ea nu ar accepta acum on penis mai mic.Problema nr.2 e ca facem dragoste de 4-5 ori an 24 de ore cand santem anpreuna.Problema cea mai mare e ca multi spun ca barbatul se excita atunci cand vede ceva anfata lui ceia cei adevarat, la mine mai este o problema, din cauza serviciului mai santem despartiti cate 2-3 luni, an timpul asta stau singur, eu lucrez mult intelectual am raspundere multa si oameni an subordine, problema mea fara raspuns e, an fiecare noapte (deci nici o noapte nu se exclude) cam dupa 12 de obicei sta erecta pana dimineata de multe ori nu ma pot odihni din cauza asta, deci nu conteaza ca am sau nu stres sau alte probleme penisu nusi schimba programul.Eu ma simt foarte bine din punct de vedere al sanatatii.Cine ar putea sami explice aceasta problema.Si vreau sa va spun ca si cand eram an continu ampreuna cu sotia tot la fel era deci nu se antampla numai acum, si cine zice ca de la 40 de ani nu mai poti decat o data la 2-3 zile la mine nu se potriveste sant mai bun pe zi ce trece, si nam folosit nici un fel de medicament sant natural.ASTEPT UN RASPUNS LOGIC SI CORECT.
1 comentarii

deci sa inteleg ca problema ta ii ca sta treaza mai mult ca tine noaptea?
daca asta ii atunci nu ii o problema si mie mi se intampla la fel daca dorm in lateral sau pe burta pt ca chiar daca nu ma gandesc la sex in momentul ala daca penisul sta sub presiune sub mine se scoala. hm poate noaptea cand dormi nu stii daca ii erecta... doar cand dormi si dimineata... poate doar se trezeste cu 5 minute inaintea ta
daca asta ii atunci nu ii o problema si mie mi se intampla la fel daca dorm in lateral sau pe burta pt ca chiar daca nu ma gandesc la sex in momentul ala daca penisul sta sub presiune sub mine se scoala. hm poate noaptea cand dormi nu stii daca ii erecta... doar cand dormi si dimineata... poate doar se trezeste cu 5 minute inaintea ta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.