despre anticonceptionale

nu mi-am inceput viata sexuala, dar am de gand:) m-am documentat mult desre ce implica administrarea anticonceptionalelor. Tin foarte mult la felul in care arat...nu as vrea sa pun kilograme..si am auzit de acele Yasmin, numai ca as vrea sa le iau fara un consult medical.Nu am probleme de sanatate, deci sper sa nu existe probleme.Totusi am o nelamurire.Am inteles ca pot sa le iau incepand cu prima zi de menstruatie. Mie mi-a trecut de 3 zile...nu pot incepe sa iau si de acum incolo?
multumesc anticipat
multumesc anticipat
2 comentarii

nu poti, trebuie sa astepti pana la urmatoarea menstruatie, si sa iei incep[and din prima zi.si yasmine poti lua fara un consult medical, fara grija.

hmm eu una iau novynette si sunt prescrise de medicul meu ginecolog.. nu stiu ce sa'ti spun nu mi se pare o idee buna sa iei dupa ureche.. am prietene care au luat aiurea si acum au dereglari urate hormonale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.