desi am o viata sexuala foarte activa nu ajung la orgasm

25-04-2010
melek_s
Nu este medic/terapeut
melek_s
eu am 26 ani iar prietenul meu 28. suntem impreuna de 2 luni si o viata sexula destul de activa.totusi avem o problema. preludiul este foarte placut si destul de lung cu saruturi si mangaieri, ajungand intr-o stare de excitare destul de puternica dar in momentul penetrarii starea de excitare scade foarte mult intr-un final dispare, de cele mai multe ori, apoi apare si o senzatie de disconfort in timpul penetrarii. am incercat toate pozitiile si degeaba. iar prietenul meu este cam in aceasi situatie, desi totul este k, ejaculeaza foarte greu.discutand cu el mi-a spus ca a avut problema asta si in alte relatii, dar eu nu am mai avut aceasta problema in fostele relatii. ar putea sa fie o problema medicala, si daca da ce ma sfatuiti? mentionez ca amandoi avem locuri de munca destul de stresate si obositoare, ar putea sa fie de vina stresul acumulat in timpul zile?
3 comentarii
0
30-04-2010, ora 04:57
girly
Nu este medic/terapeut
girly
incercati sa mai scurtati preludiul, e posibil ca aceasta sa fie cauza. am auzit la alte persoane ca dupa un preludiu prea lung lui poate sa-i "treaca" erectia.
0
18-07-2012, ora 21:00
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
E posibil ca tu in momentul penetrarii sa nu fi destul de umeda chiar daca esti excitata, de acolo apare senzatia de disconfort. Anticonceptionale iei? Daca da, e posibil si din cauza lor sa nu te umezesti
0
13-02-2015, ora 10:36
corneliacreanga
Nu este medic/terapeut
corneliacreanga
Buna!

Uite aici niste linkuri in care poti sa citesti despre cresterea apetitului sexual:
http://www.feminis.ro/forum/dragoste-si-sex/sex/femmax-pentru-cresterea-apetitului-sexual-185026
http://www.mayra.ro/sex/tips-and-tricks/5-solutii-pentru-cresterea-apetitului-sexual
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: