dermatita atopica
Baietelul meu in varsta de 6 ani a fost diagnosticat de la varsta de 6 luni cu aceasta boala care ne chinuie de atunci in fiecare sezon calduros.Mai rau e ca in ultimul an dermita a aparut si in sezonul rece.Manifestarile sunt:initial-prurit local, apoi eritem si eczema care nu cedeaza decat la tratament cu cortizon(unguent).De 6 ani, incepand din luna mai pana in sept.urmam tratament cu Locoid(chiar Clobetasol uneori), Ketof, Aerius, apoi, cand eczema dispare folosim Elidel crema.permanent folosim gel de dus Avene sau Bioderma-Atoderm, vara trecuta am baut numai ceai de trei frati patati dar nu se vede nici o ameliorare macar.
Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat in legatura cu aceasta boala, (care am inteles ca nu se vindeca)va rog sa-mi scrieti
Multumesc anticipat
Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat in legatura cu aceasta boala, (care am inteles ca nu se vindeca)va rog sa-mi scrieti
Multumesc anticipat
4 comentarii
Aceasta boala, daca este bine gestionata, se poate vindeca pe la virsta pubertatii, dar este necesar sa urmati mai multi pasi in diagnostic si tratament. Doar tratamentul local nu este suficient. Dca doriti mai multe detalii, va rog sa-mi scriei -
monicamaria
Tratamentele alopate cu cortizon sau derivati ai acestuia, fac bine pe moment, insa pe termen lung este un dezastru.Vei constata ca boala se poate generaliza si va fi din ce in ce mai greu de controlat
Parerea mea este ca poti incerca tot un tratament naturist care chiar daca nu rezolva problema, cel putin nu poate face rau.
Eu iti pot oferi gratuit un tratament pentru o luna de zile cu ceaiul Deniplant pentru a vedea daca organismul baietelului ii raspunde si are sanse sa se vindece.Ma poti contacta fie de acest forum fie pe adresa mea de mail giurgiu@deniplant.ro
Tratamentele alopate cu cortizon sau derivati ai acestuia, fac bine pe moment, insa pe termen lung este un dezastru.Vei constata ca boala se poate generaliza si va fi din ce in ce mai greu de controlat
Parerea mea este ca poti incerca tot un tratament naturist care chiar daca nu rezolva problema, cel putin nu poate face rau.
Eu iti pot oferi gratuit un tratament pentru o luna de zile cu ceaiul Deniplant pentru a vedea daca organismul baietelului ii raspunde si are sanse sa se vindece.Ma poti contacta fie de acest forum fie pe adresa mea de mail giurgiu@deniplant.ro
Fica mea are si ea ecsema dar mi sa recomandat sa nu folosesc tratamente cu cortizon pentru ca nu o sa mai poata renunta niciodata la acest tratament.pielea devine dependenta de acest tratament.in fine noi folosim o crema frantuzeasca
Mustela(stelatopia) ce e drept de putin timp dar efectele sunt miraculoase...
Mustela(stelatopia) ce e drept de putin timp dar efectele sunt miraculoase...
Advantane milk 7 zile o data seara dupa de la bioderma Atoderme Intensive Baume 2 ori pe zi pe tot corpul va tine sup control o perioada de timp dermatita sau va disparea cu totul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dermatita atopica la un bebe de 6 luni
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 4dermatita atopica - homeopatia ajuta?
- 5dermatita atopica care nu mai trece
- 3tratament dermatita atopica
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 7dermatita atopica la bebelus de 8 luni...
- 0Dermatita atopica
- 4dermatita atopica
- 0dermatita atopica sau altceva?
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 1Dermatita atopica
- 3Ureche desprinsa supurata
- 8Tratament dermatita atopica sau foliculita?
- 2Dermatită atopică
- 0Iritație la încheieturile gleznelor/pliuri
- 1Zona roșie cu bubițe foarte mici pe gat si ambele maini in zona pliurilor - alergie?
- 1Dermatita atopica
Mai multe informații despre: Dermatita atopica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: