Dermatită atopică
Bună seara, de ceva timp mă lupt să scap de roșeața din obraji. Am fost la doi medici dermatologi, mi s-a spus că am dermatită atopică, iar micile bubițe de pe brațe ar fi o keratoză foliculară, mi s-au prescris tratamente, însă fără niciun rezultat. Apoi am încercat produse din farmacie special destinate dermatitei atopice, de la Bioderma și Lipikar, din nou, nicio schimbare. Nu știu ce să mai încerc, unde să mai merg, nu am prurit sau alte simptome, doar mă deranjează estetic. Există tratamente cu pastile pentru această afecțiune? Îmi puteți da, vă rog, o părere, este vreo posibilitate să am altceva de ce mi s-a spus, pentru că toate cremele pe care le-am folosit, după ce mă dădeam cu ele, mă înroșeam mai tare, nici nu știu ce să mai cred... Vă mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Roseata se trateaza in functie de stadiu si de simptome asociate. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Roseata se trateaza in functie de stadiu si de simptome asociate. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Incearca mustela(stelatopia) poti gasi in romania din cate vad pe internet...eu am folosit la fiimea cu succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dermatita atopica la un bebe de 6 luni
- 6dermatita atopica - voi scapa vreodata de ea?
- 11Dermatita seboreica, dermatita atopica sau candidoza...?
- 6ochii umflati si cu riduri
- 3tratament dermatita atopica
- 9Dermatita atopica sau de contact sau... altceva?
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 7dermatita atopica la bebelus de 8 luni...
- 4dermatita atopica
- 1Aerius si Xyzal -trans-aminaze crescute la copil de 4 ani cu dermatica atopica
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 1Dermatita atopica
- 1Dermatita se tratează?
- 7Dermatită atopică
- 8Tratament dermatita atopica sau foliculita?
- 1Zona roșie cu bubițe foarte mici pe gat si ambele maini in zona pliurilor - alergie?
- 1Dermatita atopica
Mai multe informații despre: Dermatita atopica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: