Deprimata in sarcina
Buna ziua. Am luat tratament 2 ani inainte sa raman insarcinata. Cand am ramas am intrerupt brusc. Ma simt fara speranta si ma macin on fiecaare zi. Trec greu zilele una cate una. Ca tratament as putea lua medicamentedoar din trimestrul 2, bineinteles la recomandarea psihiatrului si anume mirzatem mai putin periculos in sarcina decat altele. Ma simt foarte nelinistita nuj dorm noaptea, dimineata este cel mai greu. Merg si la psiholog o data pe saptamana dar de abia am inceput. Mai este cineva in aceiasi situatie?
4 comentarii
Buna dimineata! E nevoie de rabdare si timp pentru eliminarea acestor stari neplacute. E o decizie buna faptul ca ati apelat la serviciile psihologice!
Au mai fost doamne in aceeasi situatie pe forum si au reusit sa depaseasca perioada cu succes. Rugati-va si faceti psihoterapie.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Buna ziua,
Continuati cu psihoterapia, iar in paralel puteti incerca masaje terapeutice care ajuta la reglarea fluxului neuro hormonal, mai puteti incerca hipnoza pentru relaxare, proiectii pozitive de viitor ( hipnotice ) : cu copilasul dvs, cu familia dvs fericita alaturi de noul membru, cu dvs mamica fericita, etc, meditatia, alimentatie sanatoasa ( fructe si legume proaspete galbene), muzica terapeutica anti depresie si anxietate 528 Hz, 432Hz, plimbari usoare in special in zilele insorite, sa faceti activitati usoare care va relaxeaza si va aduc placere, incercati sa limitati la maxim contactul cu emisiuni tv, stiri, citit sau discutii pe subiecte cu continut negativ, ce deprima sau agita!
Toate cele bune si curaj !
Continuati cu psihoterapia, iar in paralel puteti incerca masaje terapeutice care ajuta la reglarea fluxului neuro hormonal, mai puteti incerca hipnoza pentru relaxare, proiectii pozitive de viitor ( hipnotice ) : cu copilasul dvs, cu familia dvs fericita alaturi de noul membru, cu dvs mamica fericita, etc, meditatia, alimentatie sanatoasa ( fructe si legume proaspete galbene), muzica terapeutica anti depresie si anxietate 528 Hz, 432Hz, plimbari usoare in special in zilele insorite, sa faceti activitati usoare care va relaxeaza si va aduc placere, incercati sa limitati la maxim contactul cu emisiuni tv, stiri, citit sau discutii pe subiecte cu continut negativ, ce deprima sau agita!
Toate cele bune si curaj !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 4Depresie in sarcina
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 8cred ca am depresie
- 3Deprimata in sarcina
- 2Depresie in sarcina
- 16Buna seara! sunt insarcinata in 8 saptamani si din pacate am facut o depresie
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 0Tratament depresie in sarcina
- 3Depresie severa înainte și după sarcina
- 1Depresie - stau la pat din cauză că am colul scurt, dar trebuie să am grijă și de băiat
Mai multe informații despre: depresia in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: