degetul mic
buna ziua
cant la chitara de 12 ani
acum o luna a in ceput ca degetul mic sa mi se arcuiasca fortat spre centrul palmei si palma mainii stangi sa mi se incordeze facand corp comun cu degetul mic.aceasta incordare este f puternica nemaiavand control asupra degetului mic.pentru mine este f important intrucat nu o sa mai pot canta cu acest deget fiind foarte important.
Exista o rezolvare?
cant la chitara de 12 ani
acum o luna a in ceput ca degetul mic sa mi se arcuiasca fortat spre centrul palmei si palma mainii stangi sa mi se incordeze facand corp comun cu degetul mic.aceasta incordare este f puternica nemaiavand control asupra degetului mic.pentru mine este f important intrucat nu o sa mai pot canta cu acest deget fiind foarte important.
Exista o rezolvare?
1 comentarii
Poate fi vorba de o retractie tendinoasa sau de o afectiune ce tine de reumatologie.
Recomandam un consult pe specialitatea reumatologie. Cei de acolo vor descoperi daca este de competenta lor sau vor face o trimitere catre chirurgie plastica. Treceti initial pe la medicul de familie pentru o trimitere.
Recomandam un consult pe specialitatea reumatologie. Cei de acolo vor descoperi daca este de competenta lor sau vor face o trimitere catre chirurgie plastica. Treceti initial pe la medicul de familie pentru o trimitere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 3deformari la degetele mainilor
- 2Durere deget mana.
- 3durere la degetul mare de la piciorul stang
- 1reconstructia degetului
- 1Durere deget mare de la picior
- 6tendon taiat, cand pot sa-mi folosesc mana?
- 4Ligamente deget rupte, dupa 4 luni
- 1baiat de 5 ani si 4 luni - degete incalecate (al doilea peste al treilea)
- 0mi-am taiat degetul cu toporul
- 13deget picior vanat si umflat
- 3Degetul mare de la piciorul stang este inflamat
- 2Amortire degete maini
- 0Durere acuta deget
- 3Dureri degete maini
- 1Degetul mare umflat
- 3Deformare osoasa a piciorului
- 8Deget mare mana lezat
Mai multe informații despre: degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: