Degete de la picioare umflate, vinete si dureroase

03-12-2020
Maxie Str
Nu este medic/terapeut
Maxie Str
Buna seara! Am 24 de ani si mã confrunt pentru prima data in viata cu o anomalie ce priveste degetele micii ale picioarelor, respectiv 4 dintre ele( 2 la stângul 2 la dreptul).ıntial am crezut ca totul survine datoritã incaltamintei si presiunii de pe urma statului excesiv in picioare însã consultându-mã cu internetul, cauza pare sã fie de altā natură.
Degetele se prezintã in felul urmator: culoare vânãtã, temperatura lor oscilează, ba fierbintii, ba reci gheatã, umflate, cel mai rãu dimineata, mancarime continua si durere greu dar nu si imposibil de suportat, discomfort continuu si pare sã se extindă si la celelalte degete.
Am deja de o saptamana aceasta problemă, si nu se retrag deloc, bine, nici nu am folosit vreun fel de tratament.Tin sa precizez ca sunt fumatoare si nici cu circulatia sangelui nu cred ca stau destul de bine avand in vedere ca piciorul meu stang e plin de vase sanguine sparte ! Si nici apa nu consum prea des! Ce ar putea fii si cum m-as putea trata acasa de9arece la doctor eu nu prea as merge, mai ales cu nebunia covidului!Multumesc!
2 comentarii
0
03-12-2020, ora 08:56
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Buna ziua. In primul rand trebuie sa faceti un test covid, pentru ca infectia cu acest virus se poate asocia exact cu ce descrieti. Daca este negativ, consult dermatologic pentru diagnostic, investigatii, tratament.
0
03-12-2020, ora 20:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
V-as sugera un consult la un specialist in chirurgie vasculara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.