Deformare Bulbului Duodenal
Buna ziua. Am probleme cu tractul digestive toata viata.Cele mai frecvent imi scrie Ulcer Duodenal si Deformarea Bulbului Duodenal. Am trecut la mai multi medici fara nici un rezultat. H bacteria pylori am tratat-o de mai multe ori fara nici un rezultat. Presupun totusi ca este problema in mecanica digestiva daca se poate asa de spus. Am observat ca daca stau mai mult in picioare nu pe scaun sau o ora dupa mincare respir adinc cu abdomenul sau iau masa cu proportii mai mici durerile sunt mai slabe.
Intrebarea mea mai ales pentru un chirurg este :
Se poate de inbunatatit digestia cu oarecare exercitii in cazul meu pentru DBD sau ce sfaturi mai exista.
Intrebarea mea mai ales pentru un chirurg este :
Se poate de inbunatatit digestia cu oarecare exercitii in cazul meu pentru DBD sau ce sfaturi mai exista.
10 comentarii
Buna ziua.
Din descriere ar putea fi o hernie hiatala. Faceti o esogastroscopie.
Din descriere ar putea fi o hernie hiatala. Faceti o esogastroscopie.
Foarte corect. In unele analize scrie Hernie Hiatala in alta Deformarea Bulbului Duodenal este tot aceea sau sunt diferite afectiuni?????
Buna seara.
Sunt afectiuni diferite.
Sunt afectiuni diferite.
Hernia hiatala ma deranjeaza doar cind iau masa inainte de culcare.Esofagita nu am. Bulbul Duodenal ma deranjeaza mai tot timpul dupa mincare.Esogastroscopie am facuto de mai multe ori. Anume pentru DBD aveti vre-un sfat????
Buna ziua.
Probabil, se poate corecta chirurgical.
Probabil, se poate corecta chirurgical.
Ma scuzati de asa multe intrebari dar puteti sa ma mai lamuriti. Bulbul duodenal inpedica trecerea hranii sau din impotriva toata vremea este deschis si permite trecerea sucului pancreatic si biliar in stomac care la rindul lui irita peretii stomacului si eventual elimina sucul gastric care si face ulcerul...Mersi Mult Mult.
Buna ziua.
In mod normal, daca pilorul e competent, nu permite trecerea sucului pancreatic si a celui biliar in stomac.
In mod normal, daca pilorul e competent, nu permite trecerea sucului pancreatic si a celui biliar in stomac.
Este clar ca nu este competent daca este deformat si detereorat. Totusi ulcerul poate provoca deformarea duodenului sau ulcerul este rezultatul aceste afectiuni.Cum credeti marirea in greutate poate repara partial aceasta afectiune??Cu cit crestem in greutate respectiv si duodenul se mareste si dupa ideie se inchide mai bine.Am observat de cind am scuzut in greutate cu 10 kg aceste probleme sau agravat.
Buna ziua.
Oricare ar fi la origine, daca tratamentul medicamentos nu e eficient, solutia e interventia chirurgicala.
Nu ma pot pronunta in legatura cu greutatea.
Oricare ar fi la origine, daca tratamentul medicamentos nu e eficient, solutia e interventia chirurgicala.
Nu ma pot pronunta in legatura cu greutatea.
Buna ziua.In cazul in care este un polip in regiunea bulbului duodenal la fel este afectiune DBD sau este alta afectiune si in analiza este descris altefel. Multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2operat de ulcer duodenal si colecist - regim alimentar?
- 2ulcer duodenal sau...mai grav?
- 3durere in zona ficatului, are greturi si simte un gust amar in gura
- 1ulcer duodenal si-sau colon iritabil
- 4ulcer duodenal - e grav?
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 7scaun cu sange
- 4Vreau sa slabesc
- 1ulcer duodenal
- 4ulcer duodenal
- 1Care este regimul alimentar pentru ulcer duodenal ? Perioada de regim ?
- 4ulcer duodenal perforat
- 0ulcer
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 0Ulcer duodenal
- 0Aș avea nevoie și eu de un răspuns dacă se poate
Mai multe informații despre: Duodenul Ulcerul duodenal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: