de vreo 5 ani am pe o unghie o banda verticala maronie

23-01-2010
ANONYMOUSPHY
Nu este medic/terapeut
ANONYMOUSPHY
Pe una din unghii am o banda verticala maronie. O am de vreo 5 ani, aceasta neschimbandu-si aspectul. Vreau doar sa stiu de la ce e.
5 comentarii
0
23-01-2010, ora 09:50
ANONYMOUSPHY
Nu este medic/terapeut
ANONYMOUSPHY
E un maro mai "slab", abia ca se vede...
0
23-01-2010, ora 20:55
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Am mai raspuns la aceasta intrebare: probabil ca este vorba despre o onicomicoza, adica o ciuperca.
Confirmarea se face prin examen micologic, iar tratamentul se prescrie de dermatolog.
0
24-01-2010, ora 08:06
ANONYMOUSPHY
Nu este medic/terapeut
ANONYMOUSPHY
Multumesc domnu doctor pentru raspuns rapid si imi cer scuze pentru dublu-post. M-am gandit la ce e mai rau...cancer de piele...desi din cate stiu in cazul cancerului de piele sunt negre acele benzi...a mea abia ca se vede...defapt am mai identificat o liniuta pe aceeasi unghie de aceeasi culoare...am devenit ipohondru...nu stiu cum sa scap din chestia asta...si un cos ma sperie...
0
24-01-2010, ora 08:12
ANONYMOUSPHY
Nu este medic/terapeut
ANONYMOUSPHY
Si se vad si chestiile alea albe de sub unghie specifice onicomicozei...caracterul casant al unghiei l-am observat inca de cand mi-a aparut acea banda maronie, care la fel din ce am citit pe net e specific onicomicozei...
0
02-06-2016, ora 06:59
vlad dana
Nu este medic/terapeut
vlad dana
Buna ziua, acum ceva timp mi.a aparut o pata cum te.ai fi lovit la unghea mare de la picioru stang, mentionez k m.a durut intr.o seara, dupa ceva timp am observat k unghea devenea k o coaja pe care am indepartat.o jum si vad k pe dedesupt nu mai este nici o unghe..pur si simplu am ramas cu o jumatate de unghe, oare c s.a intamplat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  •