de vreo 5 ani am pe o unghie o banda verticala maronie
Pe una din unghii am o banda verticala maronie. O am de vreo 5 ani, aceasta neschimbandu-si aspectul. Vreau doar sa stiu de la ce e.
5 comentarii
E un maro mai "slab", abia ca se vede...
Am mai raspuns la aceasta intrebare: probabil ca este vorba despre o onicomicoza, adica o ciuperca.
Confirmarea se face prin examen micologic, iar tratamentul se prescrie de dermatolog.
Confirmarea se face prin examen micologic, iar tratamentul se prescrie de dermatolog.
Multumesc domnu doctor pentru raspuns rapid si imi cer scuze pentru dublu-post. M-am gandit la ce e mai rau...cancer de piele...desi din cate stiu in cazul cancerului de piele sunt negre acele benzi...a mea abia ca se vede...defapt am mai identificat o liniuta pe aceeasi unghie de aceeasi culoare...am devenit ipohondru...nu stiu cum sa scap din chestia asta...si un cos ma sperie...
Si se vad si chestiile alea albe de sub unghie specifice onicomicozei...caracterul casant al unghiei l-am observat inca de cand mi-a aparut acea banda maronie, care la fel din ce am citit pe net e specific onicomicozei...
Buna ziua, acum ceva timp mi.a aparut o pata cum te.ai fi lovit la unghea mare de la picioru stang, mentionez k m.a durut intr.o seara, dupa ceva timp am observat k unghea devenea k o coaja pe care am indepartat.o jum si vad k pe dedesupt nu mai este nici o unghe..pur si simplu am ramas cu o jumatate de unghe, oare c s.a intamplat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 132Infectie unghie la picior!
- 3probleme cu unghiile
- 5o sa imi ramana unghia invinetita?
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 5Problema unghii.. cum sa se "lipesca" de piele?
- 4unghia a fost smulsa? Mai am sanse sa creasca?
- 4operatie unghie
- 0OPERATIE DE SCOATERE A UNGHIEI DE LA PICIOR!
- 1Caderea unghiilor
- 0Unghii ingalbenite si se desprind usor fara durere
- 5Unghii vinete la picioare
- 0unghii strivite
- 2Unghie vanata
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2lichen la unghie
- 1Infectie zona mediana unghiala - police
- 5Unghie desprinsă
- 4Problema unghii: Eczeme, Dermatita, Psoriazis sau altceva
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: