de ce se pateza dintii?
buna seara, am o intrebare:de se pateaza dintii(in afara de petele cauzate de fumat, cafea, etc), dand aspect de carie?chiar sunt carii..?cum le pot preveni si mai ales, cum le pot trata?va multumesc.
4 comentarii
Cred ca este cel mai indicat sa discutati cu medicul dvs stomatolog. este posibil sa fie si legat de inaintarea in varsta, poate o eventuala medicatie, alte probleme de sanatate. Cel mai in masura sa va ofere un diagnostic clar este medicul stomatolog. Se poate proceda si la un tratament de albire a dintilor. este foarte important sa pastrati o igiena dentara foarte buna si sa consultati medicul.
este necesar sa stiu daca aceste pete au aparut in timp sau au existat de la nastere si cu inaintarea in virsta s-au accentuat/..poate fi vorba si despre o displazie de smalt...sau pot fi pete cretoase pt care exista un tratament ce poate fi aplicat de orice medic stomatolog in cunostinta de cauza
Multumesc pentru raspunsuri.Petele au aparut pe la vreo 15-16 ani, initial credeam ca sunt carii, dr.stomatolog mi-a spus doar ca sunt niste pete cand i-am spus de aceasta problema.Cum pot sa-i sugerez sa-mi faca tratamentul mentionat?Imi puteti explica termenii"displazie de smalt", "pete cretoase", sa stiu in care dintre ele ma identific?Va multumesc.
Bună ziua!
În cadrul acestei discuții s-a dezbătut pertinent subiectul. Într-adevăr sunt multe posibile cauze ale apariției petelor inestetice pe suprafețele dinților.
Identificarea corectă a cauzei și naturii problemei va ajuta mult la găsirea unei soluții optime pentru rezolvarea petelor respective.
Medicul stomatolog va identifica problema și cauza acesteia și vă va orienta către soluțiile potrivite fără să fie nevoie ca dumneavoastră să îi indicați termenii anterior menționați.
În cadrul acestei discuții s-a dezbătut pertinent subiectul. Într-adevăr sunt multe posibile cauze ale apariției petelor inestetice pe suprafețele dinților.
Identificarea corectă a cauzei și naturii problemei va ajuta mult la găsirea unei soluții optime pentru rezolvarea petelor respective.
Medicul stomatolog va identifica problema și cauza acesteia și vă va orienta către soluțiile potrivite fără să fie nevoie ca dumneavoastră să îi indicați termenii anterior menționați.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Adio dinti urati!
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 2dintii din fata parca mi s-au distantat
- 44 incisivi au pete albe, mate
- 9Imi lipseste caninul drept
- 3nu suport aparatul dentar... exista alte solutii?
- 1se poate face un implant?
- 3Dantura mea arata groaznic.
- 4Sa fie o problema dupa pilire?
- 5Dinti deplasati accident
- 9Dinte negru
- 1Pete albe pe dinti!
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 1Piatra pe dinti copil
- 1Carii? pete albe pe dinti
- 4Dinții din fata mari
- 0Dentiție bebelus
Mai multe informații despre: Estetica dentara pete pe dinti