Îmi doresc sa am un copil
Am 28 de ani si Îmi doresc foarte mult sa am un copil, de şase luni ne am hotărât împreuna cu soţul meu sa avem un copil. In tot acest timp de şase luni am tot încercat pe cale naturală fără nici un medicament sau altceva care ne poate ajuta la conceperea unui bebe. Dar cu toate eforturile noastre, sarcina nu a apărut nici in momentul de fata. Doresc un sfat sau o îndrumare cu privire la acest subiect. Va mulţumesc!!!!
3 comentarii
Buna ziua,
indicat ar fi sa mergeti la un medic ginecolog. Sanatate multa!
indicat ar fi sa mergeti la un medic ginecolog. Sanatate multa!
Asta e prima încercare de a avea copil. Nu mai am copii si nici nu am mai avut vreo sarcina. Va mulţumesc pt sfatul dat
Buna ziua! Am 31 de ani si de 4 luni lucrez intens la conceperea unui bebe. Tin sa precizez ca am un ciclu regulat, de 28 de zile si imi calculez intotdeauna perioada fertila. Mai mult decat atat, in ultimele 2 luni mi-am cumparat teste de ovulatie, pe care le-am folosit zilnic, din ziua 11 a CM pana in ziua 16-17, in tot acest timp "lucrand" intens. Problema este ca niciodata nu mi-au aparut 2 liniute pe testul de ovulatie, ceea ce m-a facut sa ma ingrijorez f tare. In urma cu 8 luni am fost la ginecolog si mi-am facut toate analizele prenatale, inclusiv eco transvaginala si dna dr mi-a spus ca tocmai ce ovulasem in urma cu cateva zile. Acum ce se intampla cu mine? Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 3probleme conceptie
- 0Care este tatal copilului?
- 1Sarcina 7 sapt si 5 zile la ecografie
- 1Data conceptiei - pentru medic ginecolog
- 7Cand a avut loc conceptia?
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
Mai multe informații despre: Conceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: