Cum pot sa nu mai obosesc tare când fac sport?
Știu că se antrenează dar eu și când eram mic și nu eram slab oboseam repede.Acum, când. 125 kg mi-aș dori sa nu mai fiu epuizat după 15 min de bicicletă.Cum pot sa fac asta?
Cum rezista fotbaliștii sa alerge 90 minute pe teren?Știu că se antrenează dar totusi.
As vrea sa pot face 30 min de bicicletă fara să mi se pară că am alergat la maraton.Cum pot face asta?Greutatea e și ea de vina, știu dar nici când eram mai slab nu eran vreo minune în sport.Si cam vreau sa fac și eu sport pentru creier și slăbit.
Cum rezista fotbaliștii sa alerge 90 minute pe teren?Știu că se antrenează dar totusi.
As vrea sa pot face 30 min de bicicletă fara să mi se pară că am alergat la maraton.Cum pot face asta?Greutatea e și ea de vina, știu dar nici când eram mai slab nu eran vreo minune în sport.Si cam vreau sa fac și eu sport pentru creier și slăbit.
4 comentarii
ai nevoie de timp sa ti se dezvolte muschii. daca faci 10-15 minute, de 2 ori pe saptamana, e perfect. in timp o sa poti face mai mult, pe masura ce te antrenezi mai mult.
fotbalistii fac fotbal de la 7 ani. zi de zi alearga de la varsta de 7 ani.
imi aduc aminte, copil fiind la un club de fotbal, ca ne punea sa alergam 7 ture de teren, apoi mai si jucam fotbal.
fotbalistii aia au antrenament...
o sa-ti ia 1 an cel putin pana o sa vezi rezultate
fotbalistii fac fotbal de la 7 ani. zi de zi alearga de la varsta de 7 ani.
imi aduc aminte, copil fiind la un club de fotbal, ca ne punea sa alergam 7 ture de teren, apoi mai si jucam fotbal.
fotbalistii aia au antrenament...
o sa-ti ia 1 an cel putin pana o sa vezi rezultate
cate calorii consumi pe zi ? cate grasimi, proteine, carbohidrati ?
Buna ziua! La o astfel de greutate nu incepeti cu sportul, incepeti cu regimul alimentar si mersul pe jos. Slabiti si dupa mergeti sa faceti efort fizic. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cand urc scarile simt o usoara greata
- 1Dacă sunt obez cat timp e ok sa fac mișcare zilnic fără să obosesc corpul și inima?
- 1Oboseala, dureri de spate, senzatie de pierderea echilibrului
- 4Oboseala senzatie de pierdere echilibru la efort dureri articulare
Mai multe informații despre: Sportul la obezi toleranta scazuta la efort