Cand urc scarile simt o usoara greata
Buna ziua.cand urc scarile simt o usoara greata pina acum nu le puteam urca simteam efrctiv ca nu pot ma bloca ceva si respiram greu si o oboseala crunta!!! Acum simt asa o greata si parca daca ma grabesc ma ia ameteala ! Ce poate fi va rog ?
4 comentarii
44ani 1, 62, 70 kg.fara probleme cunoscute inca.doar colesterol tgp trombocite PCT marite.oboseala nu o mai simt.insa cand urc scarile simt ca ma pierd si suflu repede.in urma cu 10 zile am simtit ca imi pierd echilibru o stare de lesin care a trecut insa simteam ca plutesc parca imi jucau picioarele transpiratii cand urcam o singura treapta nu mai puteam face mai nimic imi era imposibil si sa intind rufele nu ma puteam concentra.la urgente hta ekg ecocardiograf ok. Cu mult somn Usor a trecut insa nu de tot...
Usoare dureri de coloana si lombare... demult am palpitatii care s au indesit.cand ma aplec cand ma asez sau dk stau intinsa pe spate cand ma rotesc parca e ceva in neregula la inima de parca nu e bine fixata in locașu ei din moment ce simt palpitatii la rotatii la miscari stat in sezut.foarte ciudat.cred ca sunt niste cheaguri ceva ce se misca la rotatiile corpului sau coloana imi apasa pe ceva..imi este frica sa mai fac miscari ca nu cumva sa mi se faca iar rau. Merg asa ca teleghidata nu ridic privirea nu ma intorc nu rotesc capul...sunt sigura ca am cv grav la inima sau la plamani poate cu hipertensiune la plamani..la ecocardiografie mi a spus ca nu sm nimic insa cred ca sunt medici foarte superficiali...nu se poate sa ai palpitatii din orice si sa ai inima sanatoasa...poate este reumatism dar cv este foarte in neregula palpitatiile s au inrautatit chiar si la pozitia corpului...e cv horror..ceva nu se iriga probabil de aceea eram si asa plutitoare...
urmatoarele sunt cele mai posibile cauze din cele descrise de tine:
Fainting (Vasovagal Syncope) - STRONG match
Pulmonary Embolism - Moderate match
Aortic Stenosis - Moderate match
Supraventricular Tachycardia - Moderate match
Hypertrophic Cardiomyopathy- Fair match
stuiaza-le pe net daca stii engleza si cauta sa vezi daca vreuna dintre ele mai indeplineste criteriile altor simptome pe care nu le-ai descris aici
Fainting (Vasovagal Syncope) - STRONG match
Pulmonary Embolism - Moderate match
Aortic Stenosis - Moderate match
Supraventricular Tachycardia - Moderate match
Hypertrophic Cardiomyopathy- Fair match
stuiaza-le pe net daca stii engleza si cauta sa vezi daca vreuna dintre ele mai indeplineste criteriile altor simptome pe care nu le-ai descris aici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Oboseala, dureri de spate, senzatie de pierderea echilibrului
- 4Oboseala senzatie de pierdere echilibru la efort dureri articulare
- 4Cum pot sa nu mai obosesc tare când fac sport?
Mai multe informații despre: toleranta scazuta la efort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: