cum pot fi sigura?

20-10-2009
im_real
Nu este medic/terapeut
im_real
buna ziua! Sunt intr-o situatie dificila si am nevoie de un sfat urgent, va rog! In urma cu doua luni eu si prietenul meu ne-am decis sa facem un bebe. Am fost la doctor, mi-am facut analizele, si deoarece aveam o mica infectie urinara, am urmat un tratament 10zile cu nolicin(parca), 6zile klion ovule si 5 zile clotrimazol ovule. apoi doamna doctor mi-a spus in ce zile ar trebui sa avem contact. tinand cont ca ultimul CM a venit pe data de 21 sept. cand am inceput si tratamentul, ne-a sfatuit sa incercam intre zilele de 1-6 octombrie. am avut contact pe data de 3, 4, 9 si 10, iar urmatorul CM ar fi trebuit sa apara acum 2zile. am facut deja 2 teste de sarcina care au iesit negative dar am inteles ca acestea sunt concludente numai dupa 14 zile de la conceptie.In schimb, de cateva zile am ameteli, pofta de ciocolata exagerata, dureri de cap, si crampe abdominale ca de menstruatie. Oare sa ne bucuram? Sa mai astept cateva zile si sa repet testul?(desi imi pierd increderea in ele). e posibil sa fiu insarcinata si sa nu se observa inca in urina? e adevarat ca m-am si stresat mult ultima sapt pe aceasta tema. Ma poate lamuri cineva? oare tratamentul pe care l-am urmat sa ma fi impiedicat sa raman insarcinata? Va rog mult, dati-mi un sfat!
1 comentarii
0
20-10-2009, ora 18:47
im_real
Nu este medic/terapeut
im_real
am uitat sa mentionez ca am un CM neregulat, care dureaza de la 22 la 32 de zile.ultimul a durat 32. pana azi au trecut 30de zile si nici un semn. am inteles ca de multe ori testele dau gres. daca nu exista sarcina inca, ce pot face sa raman mai repede?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul