Cum pot deveni o persoana narcisista?
Daca petrec timp cu o persoana narcisista pot deveni si eu una? S-au sunt deja? Urasc cand ma critica cineva vreau sa iasa totul perfect uneori cred ca eu sunt prea buna pt un job care nu este de mine. Eu ma uit in oglinda extrem de mult. Ma deranjeaza ca fata mea nu este perfecta gen un ten ca de portelan. Stiu ca eu am extrem de multe calitati si restul sunt invidiosi. Dar daca se poate sa imi raspundeti la intrebare Daca petrec timp cu o persoana narcisista pot deveni si eu una? Exista aceasta posibilitate ?
8 comentarii
Sunteti inscrisa pe traiectorie.
Domnule la ce va referiti cand spuneti ca sunt inscrisa pe traictorie?
Ce parere aveti despre mine? Ce parere aveti poate cineva sa devina?
Adica aveti deja caracteristicile necesare.
Va multumesc dar tot nu mi-ati raspuns este posibil ma gandesc sa fac un experiment pe tema asta. Intrebare. Ati avut cazuri de oameni normali care in contact cu un/o narcisist/a au devenit ulterior si ei narcrisisti e? ??
Recititi-va postarea, de vreo 12 ori si veti intelege ca v-am raspuns deja.
Domnișoara ideea e următoarea așa pe românește că sa intelegeti o sa traduc ce a spus dl Pescaru.
Din cele expuse mai sus cam ai trăsături narcisice.Adica "sunteți înscrisă pe traiectorie" =mergeți în direcția narcisista" al doilea aspecr "aveți deja caractici necesare " înseamnă că puteți fi încadrată că narcisista. Nu onlinie ci în cadrul unei consultații psihologice/psihiatrice
Din cele expuse mai sus cam ai trăsături narcisice.Adica "sunteți înscrisă pe traiectorie" =mergeți în direcția narcisista" al doilea aspecr "aveți deja caractici necesare " înseamnă că puteți fi încadrată că narcisista. Nu onlinie ci în cadrul unei consultații psihologice/psihiatrice
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Narcisismul, cauza multor relatii esuate
- 5Narcisismul
- 1Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
Mai multe informații despre: narcisismul