Cum am scapat de psoriazis

46 comentarii 1 2
0
21-07-2019, ora 15:54
c1pri
Nu este medic/terapeut
c1pri
@DanaT: Daca ar fi functionat pentru sa spunem 80% din pacientii care au incercat acest tratament, iar dupa intreruperea tratamentului sa fii in remisie macat un an sau doi ani va dati seama ca am fi auzit peste tot pe internet despre asta iar romvac ar fi fost superbogati, dar din tot ceea ce am auzit pana acum sunt rezultate pe termen scurt in perioada tratamentului si imediat dupa intrerupre, dupa care nu mai avem alte informatii si aceiasi discutie am auzit-o si in cazul altor tratamente.

Psoriazisul este o conditie care implica mai multe componente ( de exemplu o parte genetica, o parte virala, bacteriana, o parte legata de receptori la anumite substante etc ) dar inca nu se stie exact ordinea legaturilor si cauza exacta, de aceea anumite substante reduc sau din contra exacerbeaza inflamatia.

Provocarea cea mai mare in tinerea sub control a acestei conditii ( sau la un nivel considerat aceptabil ) este in a gasi unul sau mai multe tratamente care functioneaza pentru fiecare in parte si care se pot roti intre ele.

In cazul tratamentului romvac cat si a altor tratamente in care consumi o anumita substanta pentru a regla una din componentele enumerate mai sus, aceata va fi sub control cat timp substanta este activa. De aceea ideal este in psoriazis ca si in alte afectiuni sa poti gasi o substanta ieftina, cu toxicitate zero din care sa consumi o cantitate cat mai mica pe termen cat mai lung pt a o tine sub control.

Un exemplu de astfel de substanta este LDN-ul ( low dose naltrexone ) sau pe romaneste Naltrexona in doza mica. Naltrexona exista din anii '80 si se prescrie pentru dependentii de droguri si alcolici ( forma standard sunt tablete de 50 mg ). De atunci si pana in 2019 exista foarte multe studii efectuate pe aceasta substanta consumata in doza mica in schimb cu efecte foarte benefice intr-o gama larga de afectiuni.

De exemplu in cazul psoriazisului si a altor afectiuni autoimune se ia doar intre 1, 5-4, 5 mg seara inainte de culcare si in principal mareste productia de endorfine peste noaptea care la randul lor declanseaza o serie de alte procese care echilibreaza organismul. Nu este toxic, nu are efecte secundare decat poti visa mai intens in primele ziele si se poate asocia si cu alte tratamente.

LDN-ul luat singur sau alaturi de alte tratamente ( sinergie ) reprezinta un candidat ideal pe termen lung in mentinerea sub control a psoriazisului si a altor afectiuni.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul lowdosenaltrexone [dot[ org si ldnscience [dot] org, exista si o serie de carti scrise in limbaj medical de exemplu The LDN Book de Linda Elsegood

Se elibereaza doar pe baza de reteta in toate tarile din lume si pentru ca este foarte ieftin si are efecte foarte benefice nu exista interes iar foarte multi medici nu includ LDN-ul in schemele de tratament prescrise, de aceea e destul de greu sa gasesti un doctor care sa analizeze toate informatiile existenta si sa includa si asta pe lista lor, e o substanta perfect legala, aprobata de zeci de ani doar ca se ia in alta doza si pt alte afectiuni decat cea pt care a fost inventata initial.

La fel este si cazul aspirinei care intial a fost aprobata pt durere si inflamatii iar acum se ia pt beneficii pe parte cardiovasculara sau gabapentin initial aprobat pt convulsii se ia acum si pt managementul durerilor, sunt multe exemple de substante care se prescriu cu success in alte doze si pentru alte probleme decat cele pt care au fost aprobate initial, iar ldn-ul face parte din aceasta categorie.
0
19-11-2019, ora 10:02
D. Flav
Nu este medic/terapeut
D. Flav
Buna ziua, as fi interesat de la persoanele de mai sus care au Inceput tratamentul Romvac, in ce stadiu sunt dupa 3-6 luni de tratament? Multumesc si astept cu mare interes raspunsul dvs!
0
10-12-2019, ora 01:43
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Încearcă cremele cu vitamina D sau suplimentele si fa terapie cu lumina la solar. Asa corpul se obișnuiește cu razele uv si poti sta mai usor la soare
0
11-12-2019, ora 01:15
Mara Balmoș
Nu este medic/terapeut
Mara Balmoș
A trecut mai bine de un an de când am terminat tratamentul
Momentan nu se vede nicio urmă de psoriazis.
Menționez că nu l-am ținut sub control cu nimic, deci, putem spune că are efect si pe timp mai îndelungat, nu doar după terminarea tratamentului pe câteva luni
0
16-12-2019, ora 14:35
c1pri
Nu este medic/terapeut
c1pri
@Mara Balmoș: Ma bucur ca aveti rezultate f bune pe cazul dv. Imi puteti spune cand ati inceput tratamentul si cate luni ati urmat acest tratament? ( banuiesc ca undeva in 2017 din moment ce a trecut un an de la terminarea tratamentului ).
0
17-12-2019, ora 13:05
Mara Balmoș
Nu este medic/terapeut
Mara Balmoș
Din cate imi amintesc, la sfârșitul lui iunie 2018 am început si am terminat in august 2018, spre final, nu mai tin minte datele exacte
0
18-12-2019, ora 18:45
Bogdan Flore
Nu este medic/terapeut
Bogdan Flore
Am început tratamentul pe1sau2 decembrie și l-am terminat la sfârșitul lunii iulie după o erupție de aproape 2luni când ne-a sfătuit chiar d.na doctor Sima să suspendăm tratamentul. Imediat ce l-am întrerupt pielea a început să se curețe și într-o săptămână au rămas doar pete albe în locurile unde era pso înainte. De atunci piele a rămas curată, scalpul curat doar unghiile sunt încă afectate. Momentan nu mai facem nici un fel de tratament, stăm în stand by să vedem dacă reapare sau unghia nouă va crește sănătoasă. Multă sănătate tuturor și sărbători fericite!!!
0
19-12-2019, ora 00:08
c1pri
Nu este medic/terapeut
c1pri
@BogdanFlore: Ati inceput tratamentul in luna Decembrie 2018 si ati urmat 6 luni tratamentul cu 2 luni intrerupere? Momentan aveti 6 luni de la terminarea tratamentului?
0
21-12-2019, ora 09:23
Bogdan Flore
Nu este medic/terapeut
Bogdan Flore
Nu! L-am întrerupt pe 20 septembrie după o erupție de 2luni de zile.La mijlocul lunii iulie a început peste tot să erupă exact ca la începerea tratamentului doar că sub o altă formă. Nu mai erau mâncărimile așa puternice și erau pete mici mărunte pe tot corpul, nu se formau plăgile pe suprafață mare dar nu reușea să dispară una fără să iasă alte 3. Un dezastru timp de 2luni în care am continuat tratamentul până la disperare, părea un alt tip de psoriazis plus că unghiile nu dădeau nici un semn bun, din ce în ce mai rău. În 20septembrie d.na doctor Sima ne-a "sfătuit" să suspendăm tratamentul. Într-o săptămână pielea a fost curată dar unghiile încă sunt critice în special la picioare. Mă bucur că măcar pielea este ok dar până după sărbători nu mai facem nimic pt unghii, lăsăm totul așa pt că sincer ne este frică să nu erupă iar și chiar nu vrem să mai trecem o dată prin ce am trecut. Ar trebui făcut Încă la 3 luni, la 6luni am înțeles câte o lună de tratament iar pe urmă o dată pe an dar noi așteptăm Anul Nou, nu vrem să trezim bestia de sărbători.
0
24-12-2019, ora 10:00
c1pri
Nu este medic/terapeut
c1pri
@Bogdan Flore: Deci in anul 2018 ati facut in total 8 luni de tratament? ( nu am inteles exact cat timp ati facut tratamentul )

Pentru mentinere ar trebui sa faceti cate o luna odata pe an sau mai mult?
0
04-01-2020, ora 14:31
Bogdan Flore
Nu este medic/terapeut
Bogdan Flore
Pe 2decembrie2018 l-am început și l-am întrerupt pe 20 septembrie 2019. Ar trebui făcut câte o lună pt întreținere la 3 luni primul an iar pe urmă de 2 ori pe an.Poate nu m-am exprimat bine mai sus dar 10 luni fără întrerupere am făcut, chiar și ultima perioadă când părea că se agravează din nou dar sub altă formă am continuat tratamentul până pe 20septembrie.
0
04-01-2020, ora 19:01
c1pri
Nu este medic/terapeut
c1pri
@Bogdan Flore: 10 luni de tratament este o perioada destul de lunga. Inainte de inceperea tratamentului cu ce forma de psoriasis ati fost diagnosticat? Pe 20 ianuarie 2020 veti face 4 luni de la intreruperea tratamentului de baza. Anul acesta in 2020 veti face 1 luna la 3 luni de mentinere sau faceti o pauza? Cazul dv este interesant deoarece ati facut o perioada lunga si as vrea sa mai postati pt toata lumea cum se va mentine anul acesta.
0
05-01-2020, ora 14:17
Bogdan Flore
Nu este medic/terapeut
Bogdan Flore
Psoriazis vulgar cu o vechime de 9ani. Da, intenționez să fac din nou tratamentul pentru că pielea și scalpul sunt curate dar unghiile nu sunt încă vindecate. O zi bună și sănătate tuturor
0
17-06-2020, ora 19:36
Catalin Popescu
Nu este medic/terapeut
Catalin Popescu
Buna seara !
Am urmarit mai bine de 6 luni toate informatiile din media legate de produsele RomVac cu efecte in tratarea psoriazisului. Dat fiind ca principiul tratamentului cu imunoglobulina parea revolutionar ( abordare complet diferita de tratamentele medicale " traditionale") si, mai mult de atat, parea o solutie alternativa solida in tratamentul bolii fiului meu, am hotarat sa urmam acest remediu.
Fiul meu a fost la sediul RomVac pentru o prima consultatie in luna noiembrie 2019, dupa care am inceput tratamentul miracol.
Ca sa nu lungesc foarte mult comentariul meu, o sa trec direct la rezultat: saptamana trecuta, joi, am ajuns la urgenta pentru ca in ultimele zile ( maxim o saptamana) au inceput reactiile adverse - inflatie puternica a articulatiilor, aritmie, dureri insuporatabil ( exemplu: la analizele facute imediat, proteina C reactiva avea valoare 170 - valoarea maxima admisa 5). toate astea in conditiile in care in urma discutiei cu unul dintre doctorii RomVac ne-a fost recomandat sa continuam, reactiile mentionate de mine mai sus fiind "un semn ca tratamentul incepe sa dea roade si, luna viitoare, urmeaza sa fie mai bine."
Sunt foarte curios sa stiu cum evalueaza cei de la RomVac acest tip de situatii in conditiile in care este mentionat in scris ca "tratamentul nu are efecte adverse si nu afecteaza sanatatea ", dar probabil ca vom afla doar pe cale judecatoreasca.
Comentariul meu doresc sa fie doar o avertizare pentru potentialii clienti ai acestui tratament miraculos. inainte de a folosi acest tratament, intrebati cand incepe si cand se termina acest tratament, care sunt reactiile adverse si ce se intampla daca tratamentul nu functioneaza.
Mai mult de atat, daca sunt persoane utilizatoare in situatia noastra, as aprecia un mesaj pentru a putea constitui un grup al persoanelor afectate. de ce nu, poate si in Romania vom putea castiga un proces in aceasta speta.
Va doresc multa sanatate !
0
08-01-2021, ora 11:33
Camelia Chirica
Nu este medic/terapeut
Camelia Chirica
Buna ziua, a avut cineva vreo reactie alergica de la spray-ul Imunoinstant Multiplu produs de Romvac? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Fetita mea in varsta de 6 ani a facut o reactie alergica pe fata imediat dupa aplicarea acestui spray aseara... Am vorbit cu dna doctor Sima de la Romvac si m-a asigurat ca nu exista niciun fel de efecte adverse la produsele Romvac decat daca esti alergic la ou, ceea ce nu este cazul la noi si totusi copilul s-a inrosit la fata de la acest spray!!!! S-a diminuat roseata abia dupa ce am spalat-o cu apa si sapun!!!

Tin sa mentionez ca fetita urmeaza tratamentul pt vindecarea psoriazisului cu produse Romvac timp de 6 luni deja!!! Dupa reactia de aseara am incetat tot tratamentul...Sunt foarte dezamagita si trista de tot ce s-a intamplat! Mi-am pus mari sperante in acest tratament si chiar speram ca o sa se vindece ca multi altii care au reusit...
0
05-04-2021, ora 20:18
Codruta Daranga
Nu este medic/terapeut
Codruta Daranga
Buna ziua. Am urmat timp de 10 luni tratamentul de la Romvac pentru psoriazis. In primele 2 luni, reactiile au fost urate, eczemele extinzandu-se. Ulterior s-au diminuat, dar din pacate, desi au trecut in unele locuri, au aparut in altele, apoi cele nou aparute au disparut si s-au reactivat cele vechi. Avand in vedere ca acesta a fost rezultatul pentru mine dupa 10 luni de tratament, am decis sa il intrerup. Sincer ma asteptam ca dupa atatea luni, rezultatele sa fie altele, dar cel putin la mine se pare ca nu a functionat.
Adaugă un comentariu / răspuns
46 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.