Crestere in Inaltime
Salut...Am 16 ani 1.78 inaltime.Ieri am vrut sa vad daca am mai crescut si spre uimirea mea am scazut 3 cm, AM 175 ACUM..Mananc sanatos, fac sport...Exista vreo explicate?
Salut, am 1, 85 si 70 kg, ce pot face pentru a creste in inaltime?
Salut,
In primul rand pentru a creste in inaltime trebuie sa duceti un stil de viata sanatos, cu respectarea orelor de somn, pastrarea unei diete adecvate si practicarea unor sporturi specifice cum ar fi inotul sau baschetul. Va sugerez sa incercati si suplimentul natural pentru crestere in inaltime GROWTH-FLEXV PRO si sa urmati exercitiile din cartea care insoteste suplimentul. Va doresc mult succes -*! Numai bine si astept intrebarile voastre daca exista!
(*modificat de administrator)
In primul rand pentru a creste in inaltime trebuie sa duceti un stil de viata sanatos, cu respectarea orelor de somn, pastrarea unei diete adecvate si practicarea unor sporturi specifice cum ar fi inotul sau baschetul. Va sugerez sa incercati si suplimentul natural pentru crestere in inaltime GROWTH-FLEXV PRO si sa urmati exercitiile din cartea care insoteste suplimentul. Va doresc mult succes -*! Numai bine si astept intrebarile voastre daca exista!
(*modificat de administrator)
Buna! Am 14 ani si 1, 62 :(( Sunt printre cele mai mici fete din clasa si de aceea as vrea sa mai cresc inca vreo 10 cm...
Parintii mei nu sunt inalti (mama 1, 67, tata 1, 70). As vrea sa-mi lungesc intr-un fel picoarele. Stiti niste exercitii care m-ar putea ajuta?
Un medic mi-a recomandat sa fac tractiuni, sa beau 5 pahare de lapte pe zi si sa nu mai manac alimente gen fast-food.
Imi puteti da niste sfaturi?? Credeti ca tractiunile ajuta?
Parintii mei nu sunt inalti (mama 1, 67, tata 1, 70). As vrea sa-mi lungesc intr-un fel picoarele. Stiti niste exercitii care m-ar putea ajuta?
Un medic mi-a recomandat sa fac tractiuni, sa beau 5 pahare de lapte pe zi si sa nu mai manac alimente gen fast-food.
Imi puteti da niste sfaturi?? Credeti ca tractiunile ajuta?
buna tuturor..am si eu o mica mare problema...am 15 ani si 1, 55 metri puteti sa mi acordati cateva sfaturi nu as vrea sa raman pitica :((:((:((:((:((
pt marynutz : Eu am 1, 63, 48-49 kg si 16 ani, din cate am inteles o sa ma mai inalt destul, si la o sa fie la fel, o sa te mai dezvolti, nu-ti fa probleme.
Ar trebui sa va faceti probleme despre inaltime in jurul varstei de 19-20 de ani, pentru ca de atunci nu o sa mai cresteti.
Salutare!
Am 13 ani, 1, 45m, 38 Kg desi in mod normal sunt mai slab dekt inalt (ar trebui sa am 45 Kg) am burta nu foarte mare dar am.. si fundul mai.. in fine ce pot face sa ma inalt, sunt cel mai mik din clasa si as vrea sa cresc am gasit 6 exerciti pentru inaltare:1.Ridicari de picioare la 90 de grade din pozitia sezand.
2.Ridicari de trunchi pe diagonala
3.Intinderea in fata din pozitia sezand
4.Aplecarea pe spate
5.Extensia lombarilor
6.podul
Am inceput doar de 2 zile si la dezvoltarea musculaturi pt mn sunt bune ca am o febra de.. dar la inaltime stiti daka sunt bune? Si as mai avea nevoie de niste sfaturi pt cresterea in inaltime ma ajutati si pe mine?
Multumesc anticipat, cu drag Andrei
Am 13 ani, 1, 45m, 38 Kg desi in mod normal sunt mai slab dekt inalt (ar trebui sa am 45 Kg) am burta nu foarte mare dar am.. si fundul mai.. in fine ce pot face sa ma inalt, sunt cel mai mik din clasa si as vrea sa cresc am gasit 6 exerciti pentru inaltare:1.Ridicari de picioare la 90 de grade din pozitia sezand.
2.Ridicari de trunchi pe diagonala
3.Intinderea in fata din pozitia sezand
4.Aplecarea pe spate
5.Extensia lombarilor
6.podul
Am inceput doar de 2 zile si la dezvoltarea musculaturi pt mn sunt bune ca am o febra de.. dar la inaltime stiti daka sunt bune? Si as mai avea nevoie de niste sfaturi pt cresterea in inaltime ma ajutati si pe mine?
Multumesc anticipat, cu drag Andrei
Salut ! In primul rand cei care au peste 1, 80 ar trebui sa nu mai intre sa comenteze aici ca fac in ciuda la altii :)
Eu am 18 ani, 1.70 si sunt destul de multumit de inaltimea mea. Desigur daca as putea sa cresc mai mult ar fi bine, dar daca nu se poate asta e :)
Oricum inaltimea nu conteaza asa de mult, poate doar pt tine (te complexeaza). Ce rost are sa ai 1, 90 si sa nu ai nimic in viata...eu sunt multumit cu ceea ce sunt...si la fel ar trebui sa faceti si voi...
Totusi daca asta va doriti...mult succes in continuare. !
Eu am 18 ani, 1.70 si sunt destul de multumit de inaltimea mea. Desigur daca as putea sa cresc mai mult ar fi bine, dar daca nu se poate asta e :)
Oricum inaltimea nu conteaza asa de mult, poate doar pt tine (te complexeaza). Ce rost are sa ai 1, 90 si sa nu ai nimic in viata...eu sunt multumit cu ceea ce sunt...si la fel ar trebui sa faceti si voi...
Totusi daca asta va doriti...mult succes in continuare. !
Am 14 ani si in jur de 162 cm.. o sa mai cresc??ce exercitii imi recomandati pentru a mai creste macar pana la inaltimea de 170 cm?
vreau sa mentionez ca am colegi care au cel putin 1, 68-69 m si cel mai bun prieten al meu care este cu 2 luni mai mic ca mine la ani are 1, 75m, iar parintii mei au tata 1, 63 m si mama 1, 60 m
buna tpu, sunt din galati. imi puteti spune si mie cum pot creste in inaltime? Am aproape 18 ani si am 1.52, solutii pt crestere? inafara de basket:-s va rog mult ca is disperata..macar 1.60 sa am:))
voi vreti sa cresteti. eu vreau sa scad in inaltime :(
am 1, 90... 21 de ani..
95 kg
am 1, 90... 21 de ani..
95 kg
Daca vreti sa cresteti in inaltime puteti incerca programul de crescut in inaltime al celor de la Cresterea in inaltime(inaltime.com- nu postez linkul pentru a nu face spam). Eu am cumparat-o si m-am apucat de program de 2 zile, ceea ce ma motivat pe mine sa o cumpar a fost recomandarea unui prieten, care chiar a crescut 4 cm in inaltime in numai 3 saptamani:| si e de-o vaarsta cu mine...21 ani. Puteti incerca.. Nu vreau ca acest mesaj sa se considere o promovare.. ci doar un sfat, o solutie..Bafta cu crescutul
Este recomandat sa practici sport spre exemplu baschetul care este bun pentru crestere in inaltime.
Buna ! ma bucur ca mi-am gasit cateva clip[e sa particip la aceste discutii !am si eu o dilema !Am cum sa mai cresc in inaltime la varsta de 22 de ani ?amintesc ca am 78 de kg, 183 activitate fizica foarte intensa.alimentatie nu se pune problema, am un doctor nutritionist foarte bun, nu cred ca Dumnezeu v-a creea ceva mai bun si mai destept pe lumea asta...desi acest subiect nu l-am abordat el mi-a marturisit ca nu mai am cum sa cresc.La mine problema e cu somnul.nu dorm decat undeva la 6 ore maaaxim pe noapte.dar media e 5...Va rog daca aveti unle pareri sa va exprimati liber !ceva trucuri...!atarnatul nu reprezinta o solutie, as opta undeva pt ceva suplimente alimentare steroize etc, de aceea nu am indraznit sa ii marturisesc d-rului meu nutritionist.! Va Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30cresterea in inaltime
- 6cresterea in inaltime
- 1cresterea in inaltime
- 8probleme de crestere!
- 2Probleme cu inaltimea !
- 4cresterea in inaltime
- 1cresterea in inaltime
- 2inaltimea fetelor la 12 ani
- 2N-am mai crescut in inaltime. :(
- 1Inaltime...
- 1Cum sa ating mai repede intaltimea maxima?
- 2160 cm inaltime la 16 ani
- 0Pot sa ma înalt?
- 0Crestere in inaltime
- 0Crestere in inaltime la baieti
- 0Vreau sa cresc in inaltime, ce pot face?
- 1Cum sa cresc 15 cm
- 2Cresterea in inaltime
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: