Glanda tiroida, ajuati-ma va rog.

10-08-2020
RozaliaEniko
Nu este medic/terapeut
RozaliaEniko
Buna ziua. Ma numesc Rozalia si am 22 de ani. În urma cu cativa ani, la scoala ( scoala cu internat) au fost niste medici care ne-au facut la toti elevii analize de rutină, am fost anunțată de un medic ca el ar suspecta ca am cu glanda tiroida. Asa ca am mers singura la medic dupa vreo 4 luni dupa ce ma anunțat medicul, aveam 15 ani cred ca pe atunci! Doctorul a confirmat, aveam cu glanda, mi-a facut o schiță cu locul unde se afla umflatura si mi-a scris si Marimea ei. Mi-a dat o reteta, am mers in toate farmaciile posibile, toate mi-ai dat același raspuns. MEDOCAMENTUL NU E DISPONIBIL IN ROMANIA. Asa ca am renuntat. A trecut mult timp de la vizită mea la medic, poate nu imi amintesc tot, poate mai e ceva, nu mai stiu! Dar uite ca au trecut anii și eu am niste probleme de sanatate! As vrea sa ma ajutati cu sfaturi, as vrea sa imi împărtășiti din trăirile voastre va rog. Voi merge la medic cand ajung in țară ( in Septembrie) pana atunci as vrea sa discut cu voi. Eu in 5 ani de la 68 de kg am ajuns la 105, si menstruatia nu imi vine de cam tot atât timp regulat, adica imi vine o data pe an si imi tine cam 3 zile. Nu pot ramane însărcinată. Ati pățit si voi asta? Oare o sa slăbesc daca ma operez? Si mătușa mea a avut aceasi problema acuma cativa ani, sa operat si acum arata super, a slăbit foarte mult, medicamentele inca le i-a, am inteles ca astea se i-au pe viata! Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Multumesc!
1 comentarii
0
19-11-2020, ora 21:49
cozma.lavinia95
Nu este medic/terapeut
cozma.lavinia95
Buna. Scrie-mi pe gmail. cozmalavinia684@gmail.com
Iti voi explica foarte multe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •