Crampe...Ajutor!!
Buna ziua, am si eu o problema de care numai nu pot sa scap..in noiembrie 2010 am facut o enterocolita urata de tot, care a tinut 3 saptamani.cu diaree non stop..am facut tratamente peste tratamente, nici pana in momenul de fata nu ma simt bine, nu pot manca decat la regim, daca mananc ceva prajit sau ceva mai special, imi merge burta automat si am crampe ingrozitoare, si spre seara, seara de seara, am niste gaze fff urat mirositoare.am fost la un internist zicea ca am colon iritabil, a facut trat cu kreon 10000, esomeprazol..dar tot asa is, acum am fost la medicul de familie si zicea ca, probabil mai am microb in intestine.am luat 7 zile de Normix, seltraz, debridat, si linex..singurul lucru e ca nu mai am gaze urat mirositoare..ideea e ca am fost diagnosticata cu helicobacter pylori de cativa ani, l-am tratat, acus un an am facut analiza si a iesit negativ..cam de pe la 7 ani am fost eu cu dureri in stomac, si internata cu o aciditate ff mare, dar ideea e ca nu ma doare stomacul deloc..doar ca am crampele astea, scaune moi, uneori diareice, plus ca am gazele astea urate..medicul de familie zicea ca dupa antibiotic sa am rabdare vreo 3 saptamani, oare 3 saptamani inca isi face efectul Normix-ul???va rog sa ma ajutati sau sa imi dati un sfat daca mai are cineva pb asta...mi-e frica sa nu am cine stie ce, si sa stau asa...mi se pare ingrijorator...
3 comentarii
Buna dimineaţa! Să faci şi o ecografie abdominală( ficat, colecist, cale biliara principală, pancreas).Consultă şi un medic homeopat, te poate ajuta un remediu homeopat potrivit ( în cazul tău, aş sugera Arsenicum album 15 CH de 3 ori pe zi + Chamomilla 15 CH de 3ori pe zi, până la dispariţia simptomatologiei plus încă 2 zile); numai bine
Buna ziua, am facut ecografie, a zis medicul internist ca e totul bine, nu sunt modificari, doar atat a zis ca intestinul e f agitat, inca imi aratase..zicea ca e colon iritabil..acum eu nu stiu ce sa zic..nu pot manca aproape nimic, sufar din cauza asta, sunt o pofticioasa, si plus de asta vreau sa ma ingras putin, abia am 50 kg..iar daca nu pot manca mai nimic..deja nu mai stiu ce sa consum, ce sa imi mai pregatesc..toate la fac la cuptor, decat fff putin ulei, si paste cu branza..am o intoleranta la lactoza, lapte smanatana nu pot sa mananc deloc, nici macar pe supe, pe nimic..aici in Baia Mare am cautat un medic homeopat, dar nu am gasit decat un cabinet unde nu e nimeni niciodata..e mereu inchisa usa, nu are program nimic, scrie orar dar nu e nimeni acolo niciodata..iar cu tratamentul homeopat am mai luat eu pt alergie de la un farmacist, dar dansul a murit, si la altcineva nu am la cine..daca spuneti de cele mai sus, le voi cumpara cu siguranta..doar o mica intrebare, si astea trebuie luate si apoi sa nu bei apa sau sa mananci nimic catva timp?daca e de 3 ori pe zi, celelalte le luam seara, si mi se spuse sa nu consum nimic..
daca aveti intoleranta la lactoza inainte sa mancati lactate luati lactaza.
Eu iau de la Solgar, este bine sa luati mai multa lactaza decat este nevoie.
Eu iau de la Solgar, este bine sa luati mai multa lactaza decat este nevoie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?