Crampe abdominale
Am o fetita de 1 an si 7 luni care are crampe abdominale de 4 luni de cand am incetat alaptatul si am trecut pe lapte de vaca.Am incercat diferite medicamente(refloor, debridat, protectis.) si diferite tipuri de lapte praf, dar fara nici un rezultat.Intr-un final am facut si analize de sange care au iesit bune inafara de Monocit care este mare(16.8) si la analizele de scaun a iesit Pozitiv Ag.Criptosporidium ! As dori sa stiu ce tratament sa ii dau.Medicul gastroenterolog mi-a spus sa ii dau Biseptol 10 zile dimineata si seara.Va rog sa-mi spuneti daca este medicamentul este bun sau ar trebui sa ii dau altceva.Va multumesc.
1 comentarii
Cred ca diagnosticul trebuie reconsiderat; un medic pediatru va poate ajuta.Patologia caracteristica pentru parazitul unicelular de care vorbiti cuprinde si diaree importanta, varsaturi si scadere in greutate, lucruri de care nu vorbiti, iar Biseptolul nu este citat ca alternativa de tratament in aceasta situatie.Succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0crampe abdominale, fermentatie
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 1dureri abdominale la 13 ani
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 3durere de burta dupa ce bea lapte
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 1Crampe abdominale continue
- 1sex neprotejat pentru prima data in a 28-a zi, chiar daca menstruatia nu aparuse..
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 3durere intestine
- 4analiza urina
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
- 1Am o durere foarte mare de stomac
Mai multe informații despre: Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: