Coșmaruri!
Bună seara.
Sufăr de anxietate de mai bine de un an, iar medicul meu psihiatru mi-a prescris 20 g paroxetină/zi. Pe lângă faptul că am mai luat în greutate și că, dacă ratez o doză, îmi este foarte rău, mă confrunt cu nenumărate COȘMARURI. Somnul meu nu este niciodată odihnitor, ci tulburat. Creierul meu născocește scenarii ORIBILE, nu are pace și am și cateva vise pe noapte. Am încercat să schimb ora la care iau pastila, am încercat orice. Nu reușesc.
Ajutor!
Mulţumesc frumos!
Sufăr de anxietate de mai bine de un an, iar medicul meu psihiatru mi-a prescris 20 g paroxetină/zi. Pe lângă faptul că am mai luat în greutate și că, dacă ratez o doză, îmi este foarte rău, mă confrunt cu nenumărate COȘMARURI. Somnul meu nu este niciodată odihnitor, ci tulburat. Creierul meu născocește scenarii ORIBILE, nu are pace și am și cateva vise pe noapte. Am încercat să schimb ora la care iau pastila, am încercat orice. Nu reușesc.
Ajutor!
Mulţumesc frumos!
4 comentarii
Buna seara.
Rugati doctorul sa va preschimbe antidepresivul. De cele mai multe ori dureaza mai mult timp pina sa va gasiti un antidepresiv cu care sa va simtiti bine.
Imbinati medicatia cu psihoterapia daca se poate.
Rugati doctorul sa va preschimbe antidepresivul. De cele mai multe ori dureaza mai mult timp pina sa va gasiti un antidepresiv cu care sa va simtiti bine.
Imbinati medicatia cu psihoterapia daca se poate.
O sticla de palinca consumata seara. Dormi tun nu mai visezi nimic. :))
Orice schimbare de dispoziție se discută cu psihiatrul, pentru că el este în măsură să schimbe antidepresivul sau să modifice dozele. Combinați medicația cu psihoterapia pentru a obține rezultate mai rapide și de durată.
Că ai antevorbitorii mei schimbări antidepresivul programa după va la un consult.Ati luat o tableta de paroxerina de prima data ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4halucinatie versus cosmar
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 1Cosmar oribil
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 4Lamurire prescriptie doctor psihoterapeut
- 0E normal?
- 5Intrebare scurta dar dificila
- 3Îmi este frica sa mai dorm..
- 0Coșmaruri
Mai multe informații despre: Cosmarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: