Copil 1 an crize spasme tranpiratie abundenta cap
spasmele acestea au inceput pe cand avea 7 luni, periodic apar mai des chiar de 5-6 ori pe zi...incordeaza manutele le tine langa burtica, picioarele drepte incordate, burtica ffoarte tare...se inroseste pe fata, picioare, manute si transpira in zona capului abundent...parca e constient, nu plange dar geme...daka il iau in brate ii trece imediat...Exceptand aceste crize e un copil vesel mananca bine se joaca bine...
3 comentarii
Va rog mult...daca a intalnit cineva vreun caz similar si aveti idee ce se intampla cu copilul meu, sau ce investigatii tre sa mai fac...gasiti un minut sa scrie-ti
E greu chiar si pentru un medic sa puna un diagnostic pe internet, mai ales unui copil mic. Poate fi o simpla lipsa de calciu sau pot fi probleme de alta natura. Cel mai bine este sa-l vada un pediatru. sanatate multa!!!
Multumesc pentru raspuns...nu, nu este lipsa de calciu, cel putin biochimia asa arata, insa AST 58...marit, ALT normal. Pediatrii...o spun la plural deoarece am trecut pe la multi spun ca este o dizbacterioza sau problema neurologica, iar neurologul spune ca nu e neurologic...dar de ce transpira abundent la cap in timpul crampelor????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 11tiroida?
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 3Transpiratii recii - am facut examen radioscopic
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 7Distonie neuro vegetativa
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1transpiratie in zona capului
- 0bubite de la transpiratie
- 1Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
- 3Transpir in zona capului in special dimineata
- 0Frig permanent-transpiratie-raceala
- 0Transpiratie si senzatie de caldura.
Mai multe informații despre: transpiratia spasmele infantile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: