contuzie genunchi
Buna ziua.In urma cu o luna am avut un accident in care m-am lovit cu genunchiul de o masina.Am mers la Spitalul de Urgenta, mi-au facut radiografie, m-au consultat si mi-au spus caci este doar o contuzie la genunchi si am lichid.Mi-au pus piciorul in gips pt o saptamana, facand in acest timp injectii pt circulatie.dupa care la o saptamna urmand sa merg la control.La control mi-au facut iar radiografie, mi-au scos gipsul, mi s-a dat flamexin si hepathrombin unguent.Si comprese cu apa rece, gheata si mi-au spus sa fac miscare.Au trecut 2 saptamani de cand mi-a scos gipsul si inca este umflat genunchiul si ma doare daca merg prea mult.Ce sa fac?E normal sa ma doara inca si sa se umfle ?Mentionez ca inca nu pot sa-l indoi foarte tare.Va multumesc.
2 comentarii
daca lichidul intraarticular a aparut imediat dup accident, este probabil sange. s-a facut o punctie?
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare
nu s-a facut punctie?va multumesc foarte mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 52Genunchi umflat si dureros
- 10lovitura la genunchi
- 5Rezultat RMI la genunchi
- 71dureri de genunchi mari noaptea
- 4probleme cu genunchiul si soldul stang
- 5Fractura picior in 3 locuri: la genunchi, jos la glezna si la mijlocul osului
- 4Zgarietura produsa de un caine.
- 7"I-a pocnit genunchiul"
- 11Hidrartroza fara cauza
- 11contuzie la genunchii
- 0durere genunchi de vreo 2 saptamani
- 6Operatie menisc.. mi-e frica sa nu mi se distruga si mai tare
- 2Trosnituri si scartaituri in genunchi
- 2durere genunchi
- 7traumatism genunchi drept?
- 0Lovitura la genunchi = ruptura de menisc?
- 36durere genunchi
- 8laba piciorului sting
- 3Dureri la genunchi
- 1Ascutirea spinei tibiale externe drepte
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: