contuzie genunchi

Buna ziua.In urma cu o luna am avut un accident in care m-am lovit cu genunchiul de o masina.Am mers la Spitalul de Urgenta, mi-au facut radiografie, m-au consultat si mi-au spus caci este doar o contuzie la genunchi si am lichid.Mi-au pus piciorul in gips pt o saptamana, facand in acest timp injectii pt circulatie.dupa care la o saptamna urmand sa merg la control.La control mi-au facut iar radiografie, mi-au scos gipsul, mi s-a dat flamexin si hepathrombin unguent.Si comprese cu apa rece, gheata si mi-au spus sa fac miscare.Au trecut 2 saptamani de cand mi-a scos gipsul si inca este umflat genunchiul si ma doare daca merg prea mult.Ce sa fac?E normal sa ma doara inca si sa se umfle ?Mentionez ca inca nu pot sa-l indoi foarte tare.Va multumesc.
2 comentarii

daca lichidul intraarticular a aparut imediat dup accident, este probabil sange. s-a facut o punctie?
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare

nu s-a facut punctie?va multumesc foarte mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ruptura partiala de menisc
- 63Am dureri in spatele genunchiului
- 7ma tine ceva la genunchi, imi trosnesc
- 30Condromalacie rotula
- 4Durere genunchi!
- 3Durere la genunchi acuta
- 13osteoporoza si durere de genunchi
- 7Durere genunchi
- 24articulatia genunchiului
- 4afectiune a genunchiului
- 14durere mare la genunchi
- 9gonartroza. ciocuri la genunchi
- 2dureri genunchi
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 1Exercitii pentru muschii ce ajuta genunchiul
- 3Dezaxare aparat extensor
- 1Probleme de sanatate, am nevoie de un sfat.
- 1Amorteala usoara a genunchiului
- 4Dupa 10 luni de la operatia LIA si menisc nu pot merge normal si am dureri
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: